• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sürelerinin azalması

4916Cancan

Çok şükür 🧿🪬🧿 canım kızım ♥️🪬🧿
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
205
393
53
Herkese merhaba, uzun süredir kafama takılan bir konuyu danışmak istiyorum. Benim adet sürelerim 1 yıldır epey kısaldı, eskiden 5 gün sürerken şimdi 2-3 güne düştü. Ayrıca eskiden 28-29 günde bir adet olurdum şimdi o sürede kısaldı 27. günde oluyorum genelde. 37 yaşındayım, tüp bebek doktoruna sordum çok önemsemedi yaşla birlikte normaldir dedi ama menepoz işareti mi acaba diye korktum. Amh 1.1 bu arada. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?

Herkese merhaba, uzun süredir kafama takılan bir konuyu danışmak istiyorum. Benim adet sürelerim 1 yıldır epey kısaldı, eskiden 5 gün sürerken şimdi 2-3 güne düştü. Ayrıca eskiden 28-29 günde bir adet olurdum şimdi o sürede kısaldı 27. günde oluyorum genelde. 37 yaşındayım, tüp bebek doktoruna sordum çok önemsemedi yaşla birlikte normaldir dedi ama menepoz işareti mi acaba diye korktum. Amh 1.1 bu arada. Böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Amh değerin düşük benimki de 1.16 adetim neredeyse 1 gün oluyor 10.güne kadar arada lekelenme oluyor...
Doktorum tüp bebek demişti yaşım 36 ama ben ikinci çocuğu düşünmüyorum.

Evli misin canim?
Değilsen yumurta dondurma işlemi yaptır ve ayrıntılı bir doktora görün canim geçmiş olsun.

Amh değerin düşük benimki de 1.16 adetim neredeyse 1 gün oluyor 10.güne kadar arada lekelenme oluyor...
Doktorum tüp bebek demişti yaşım 36 ama ben ikinci çocuğu düşünmüyorum.

Evli misin canim?
Değilsen yumurta dondurma işlemi yaptır ve ayrıntılı bir doktora görün canim geçmiş olsun.

Evliyim canım, zaten şu anda tüp bebek sürecindeyiz. Benim de eskiden adetten sonra kahverengi lekelenme oluyordu tüplerde sıvı varmış tüplerim alınınca lekeleme bitti. Çok teşekkürler yanıt için 😊

Evliyim canım, zaten şu anda tüp bebek sürecindeyiz. Benim de eskiden adetten sonra kahverengi lekelenme oluyordu tüplerde sıvı varmış tüplerim alınınca lekeleme bitti. Çok teşekkürler yanıt için 😊
Rica ederim canım o duyguyu iyi bilirim oğlum 6 yil sonra oldu ne zorluklar yaşadım şükür rabbim verdi...
Rabbim seninde kucağını doldursun gönlüne göre versin InşAllah.
Stres yapma sakın herşeyin hayırlısı önce sağlık. :KK68:

Rica ederim canım o duyguyu iyi bilirim oğlum 6 yil sonra oldu ne zorluklar yaşadım şükür rabbim verdi...
Rabbim seninde kucağını doldursun gönlüne göre versin InşAllah.
Stres yapma sakın herşeyin hayırlısı önce sağlık. :KK68:

Allah bağışlasın canım 🧿 😊 darısı başımıza inşallah 🙏 stresten uzak durmaya çalışıyorum ama ne mümkün 😔 dediğin gibi her şeyin hayırlısı 🙏😇

Allah bağışlasın canım 🧿 😊 darısı başımıza inşallah 🙏 stresten uzak durmaya çalışıyorum ama ne mümkün 😔 dediğin gibi her şeyin hayırlısı 🙏😇
Inanki önce sağlık canım ben çok yıprandım sağlığım gitti ilaç kullaniyorum...
Sen elinden geleni yap duanı et gerisini rabbime bırak.
Yorum yapan konuşan çok olur içine atma ver cevaplarını sen üzüleceğine onlar üzülsün.

Gunaydiinnnnn ben yaşıyorum aynisinj Mart ayında yaşadığım düşükten sonra birden eski adet yoğunluğunun yarisi gelmeye başladı sürede kısaldı. Dediğin gibi doktorlar pek önemsemiyor . Düzenli adet oluyor olman zaten düzenli yumurtladigini gösterir adet kanaması ise kalınlasan rahim duvarının dökülerek dışarı atılması gösterir. Yanlış yönlendirmek istemiyorum arastirdiklarimdan aklımda kalanları yazicam 🙄 zamanla rahim kuculebilirmis bundan dolayı adet kanaması azalabilirmis. Yada düşükler kurtajlar vs rahim duvarı artık eski kadar kalinlasmiyodur. Bir yerde de 5/10 yıl sonrasında artık menopoza girmeye başlayacağımızin ilk işareti oldugunu okumuştum

iki regl arasi kisalmasini bir sorun olarak gordu doktorum. reglim de 8 gunu bulurdu ona da bu kadar uzun olmamali dedi. femara kullaniyorum. 5-6 gun regl. gecen ay 4 gundu. iki regl arasi biraz daha uzun olmaliymis.

Gunaydiinnnnn ben yaşıyorum aynisinj Mart ayında yaşadığım düşükten sonra birden eski adet yoğunluğunun yarisi gelmeye başladı sürede kısaldı. Dediğin gibi doktorlar pek önemsemiyor . Düzenli adet oluyor olman zaten düzenli yumurtladigini gösterir adet kanaması ise kalınlasan rahim duvarının dökülerek dışarı atılması gösterir. Yanlış yönlendirmek istemiyorum arastirdiklarimdan aklımda kalanları yazicam 🙄 zamanla rahim kuculebilirmis bundan dolayı adet kanaması azalabilirmis. Yada düşükler kurtajlar vs rahim duvarı artık eski kadar kalinlasmiyodur. Bir yerde de 5/10 yıl sonrasında artık menopoza girmeye başlayacağımızin ilk işareti oldugunu okumuştum

Öncelikle çok geçmiş olsun düşük için, Allah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. 🙏 Ben de menepoz öncesi bi durum olduğunu düşünmüştüm ama işin garip bana bu ay transfer yapıldı negatif oldu ve transfer sırasında rahim kalınlığı 12 olmuştu sonrada ilaçlar devam etti ben bu ay adetim çok ve uzun olur diye beklerken her zamankinden kısa ve az sürdü. Anlamadım valla. Belki stres de etkili olmuştur. :(

iki regl arasi kisalmasini bir sorun olarak gordu doktorum. reglim de 8 gunu bulurdu ona da bu kadar uzun olmamali dedi. femara kullaniyorum. 5-6 gun regl. gecen ay 4 gundu. iki regl arasi biraz daha uzun olmaliymis.
Benim 1 - 2 gün kısaldı eskiden 28-29 gündü şimdi 27 güne düştü. Ama eskiden rahat 5 gün sürerken artık 3-4 günde bitiyor. Bu ay transfer sonrası ilk reglim 2 gün sürdü. 😯

Inanki önce sağlık canım ben çok yıprandım sağlığım gitti ilaç kullaniyorum...
Sen elinden geleni yap duanı et gerisini rabbime bırak.
Yorum yapan konuşan çok olur içine atma ver cevaplarını sen üzüleceğine onlar üzülsün.
Çok geçmiş olsun canım, oğlundan önce kaç kez denemiştin?

Çok geçmiş olsun canım, oğlundan önce kaç kez denemiştin?
Birkaç kere klomenle denedik 3 aşılama tutmadı canim 2 kere hsg filmi çekindim.
Bütün doktorlar hsg filmime normal diyordu bir doktor dar ve t şeklinde dedi bir operasyon geçirdim canim.
Doktor 6 ay olmazsa gel tüp bebek demişti bende bıraktım herşeyi olmayacak dedim 5.ayda hamile kalmışım şükür.
Simdi de amh değerimden dolayı olmuyor ama ben başka nedenlerden istemiyorum bunda da vardır bir hayr diyorum.
Rabbim sana ve olmayan herkese versin.

Merhaba ben 31 yasindayim amh 0.93 ve benim de 28 gunde olurdum simdi 26 ya duatu yaklasik 2 senedir...5 gun regli olurdum simdi 2 gun zor 3.ve 4. Gunde de peceteye koyu akinti oluyor...3 kuretajim var rahim filmi cekildim hersey nirmaldi..erken menopoz mu dedim amh tan dolayi doktorum amh ve menepozun alakasi yok dedi yani psikolojikmen kotuyum insan takiyor elinde olmadan hele ki bir evladim bile henuz yokken menepoz korkusu yasamak🙄ama genelde rahim inceliginden kaynakli diyorlar

Merhaba ben de çok takıyordum ama artık boşverdim çünkü son 1 aydır tüp bebek için 4 farklı profesörle görüştüm hepsine de bu durumu söyledim hiçbiri de önemsemedi. Sen de önemseme, benim rahim inceliği olduğunu da sanmıyorum çünkü 1 tüp bebek denemem var onda transferde 12mm olmuştu ki bu da normalmiş. Erken menepoz falan değildir ama yine de elini çabuk tutmakta fayda var. :) Maşallah rahim filmin temiz çıkmış bu çok önemli. Dilerim en kısa zamanda güzel haberler alırsın. :)

Merhaba ben de çok takıyordum ama artık boşverdim çünkü son 1 aydır tüp bebek için 4 farklı profesörle görüştüm hepsine de bu durumu söyledim hiçbiri de önemsemedi. Sen de önemseme, benim rahim inceliği olduğunu da sanmıyorum çünkü 1 tüp bebek denemem var onda transferde 12mm olmuştu ki bu da normalmiş. Erken menepoz falan değildir ama yine de elini çabuk tutmakta fayda var. :) Maşallah rahim filmin temiz çıkmış bu çok önemli. Dilerim en kısa zamanda güzel haberler alırsın. :)
Allah razi olsun icim ferahladi.saglikla ben ve isteyen herkese Rabbim saglikli ve salih evlatlar versin🤲

Back
X