Adet süresi

Ikrasultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
10
1
1
33
Merhaba bu ayın 13 ünde adet gördüm 3 gün gecikmeli olarak fakat geldikten sonra da hiç adet görmüşüm gibi olmadı 3 gün sürdü ve normalde 6 gün sürüyor. karın ağrısı ve kasiklarimda sol kasığımda hala ağrı oluyor sırtıma ve bacaklarıma vuruyor test yaptım iki sefer negatif çıktı ama kasık ağrılarımin devam etmesi normal mi ara ara mide bulantısı birden uyku hali oluyor test yaptım 2 sinde de negatif çıktı sebebi neden olabilir

Stres kaynaklı olabilir mi acaba, normalde benim adetimde hep 3.5 gün sürer. Stresli olduğum zamanlar da artar azalır. Ama yinede bir kan testi yaptırın

Stres kaynaklı olabilir mi acaba, normalde benim adetimde hep 3.5 gün sürer. Stresli olduğum zamanlar da artar azalır. Ama yinede bir kan testi yaptırın
Olabilir tabikide hiç 3 gün sürmemişti bugüne kadar ağrı da devam edince tereddütte kaldım bide birseyi çok isteyince en ufak birsey den de Sebeb bulmaya çalışıyorum galiba

Olabilir tabikide hiç 3 gün sürmemişti bugüne kadar ağrı da devam edince tereddütte kaldım bide birseyi çok isteyince en ufak birsey den de Sebeb bulmaya çalışıyorum galiba
Ya sorma kuzum bende oyleyim adet geçmeden başlıyor kıpır kıpır :) rabbim.kucagini doldursun inşallah kuzummm

Aminnn Aminnn canım inşaallah Allahım isteyen herkese nasip etsin kucağımızi boş bırakmasın

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…