Adet Takvimi (Telefon)

Gurbetcisu

Kocasının Birtanesi..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
181
97
18
Merhaba Kizlar Herseyiyle Dogru gun sasirmayan Bir Adet Ovulasyon Programi Istiyorum Cycles Diye bi program var onu kullaniyorum ama tutmuyo

Takvimim uygulaması var canım ben memnunum o programdan

Hepsi tahmin o programlarin. 28 gunde bir adet oluyorum ve 10.gunde yumurtluyorum ( ultrason takibi )
Ama butun takvimler 14u gosteriyor.
Ovulasyon testi alsana kesin en azindan...

Ben en az 7 8 tane kullandım tartışmasız açık ara farkla pepapp diyorum

Periyot günlüğü var eski adet günlerini girip otomatik ayarla yap genelde doğru çıkıyor bende iki tane var ama bu en doğru olanı düzensizliğim olmasına rağmen doğru oluyo genelde

o takvimler çok doğru değil ama.adetgünümü birebir doğru tutturuyor ama ovulasyon ona göre 14. gün ovulasyon testlerine göre 12. gün

Pepapp tan daha iyisi yok diğerlerinde 1 yada 2 gün farklılık oluyo pepapp ta hiç hata görmedim günü gününe tutuyo

Aaa evet bende apple a geçince kullanamadım android de var ben eşimin telefonuna indirdim telefonumu drğiştirince ondan takip ediyodum

Aaa evet bende apple a geçince kullanamadım android de var ben eşimin telefonuna indirdim telefonumu drğiştirince ondan takip ediyodum
Bende Eşimin eski telefonuna indireym bari günü gününe doğru söylüyormu benim adetim 5 gun gecikti takvimimden öne aldım hala bidhaki ay 28 günlük düzende gösteriyor anlamıyorum

Telefonun Takviminden medet ummak ne kadar doğru?
Telefonun takviminden medet ummuyoruz sadece günümüzü bilelimde o günlerde işe dışarıya cıkarken tedbirli olalim ve doktora gittiğimizde bize geçmiş adet günlerimizi sordugunda anında cevap verebiliyoruz sadece bunun için takvim istiyorum

Back
X