- 6 Aralık 2015
- 181
- 97
- 18
- Konu Sahibi Gurbetcisu
Merhaba Kizlar Herseyiyle Dogru gun sasirmayan Bir Adet Ovulasyon Programi Istiyorum Cycles Diye bi program var onu kullaniyorum ama tutmuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece Takvimim mi YaziyorTakvimim uygulaması var canım ben memnunum o programdan
Evet görünümü kırmızı bi defter üzerinde çiçek olan uygulamaSadece Takvimim mi Yaziyor
Canm ben Bulamiyorum pepapp yaziyorum cikmiyor Apple oldugu icin mi sen android mi kullaniyorsunPepapp tan daha iyisi yok diğerlerinde 1 yada 2 gün farklılık oluyo pepapp ta hiç hata görmedim günü gününe tutuyo
Bende Eşimin eski telefonuna indireym bari günü gününe doğru söylüyormu benim adetim 5 gun gecikti takvimimden öne aldım hala bidhaki ay 28 günlük düzende gösteriyor anlamıyorumAaa evet bende apple a geçince kullanamadım android de var ben eşimin telefonuna indirdim telefonumu drğiştirince ondan takip ediyodum
Telefonun takviminden medet ummuyoruz sadece günümüzü bilelimde o günlerde işe dışarıya cıkarken tedbirli olalim ve doktora gittiğimizde bize geçmiş adet günlerimizi sordugunda anında cevap verebiliyoruz sadece bunun için takvim istiyorumTelefonun Takviminden medet ummak ne kadar doğru?