adet tarihi gecikip yumurtası çatlamayan var mı??

eight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
86
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, adetim yaklaşık 16 17 gün gecikti...bu zamana kadar ilk defa böyle oldu. testler negatif..İlk 1 haftaki gecikme sürecinde gittim doktora söktürücü verdi kullanmak istemedim.. bugün tekrar gittim sağ yumurtalıkta 22mm çatlamamış yumurta var dedi ve endometiumda kalınlaşma var dedi kan testi istedi...yarın sonucu almaya gittiğimde sorcam ama merak ettim çatlamamış olan yumurtanın çatlayıp döllenme olasılığı var mı? çünkü doktora özellkle sordum kistleşmiş mi diye yok dedi..benim gibi çatlamamış yumurtası olup daha sonra kendiliğinden çatlayıp hamile kalan arkadaşlarımız var mı acaba????

Canım merhaba benimde adetim bugün itibariyle 20 gün gecikti 13 eylülde doktora gittim ultrasonda ve kanda negatif çıktı söktürücü verdi ama kullanmadım hala adet olmadım bakalım ne çıkacak

Canım merhaba benimde adetim bugün itibariyle 20 gün gecikti 13 eylülde doktora gittim ultrasonda ve kanda negatif çıktı söktürücü verdi ama kullanmadım hala adet olmadım bakalım ne çıkacak

canım ben 23 temmuzda kürtaj oldum.kürtaj sonrası ilk adetim 21 ağustosta oldu..18 eylül gibi adetim olması gerekirken hala olamadım..belimde ağrı var arada içim bulanıyo test negatif..hiç gecikmezdi ne yapmalıyım bilmiyorum..

canım ben 23 temmuzda kürtaj oldum.kürtaj sonrası ilk adetim 21 ağustosta oldu..18 eylül gibi adetim olması gerekirken hala olamadım..belimde ağrı var arada içim bulanıyo test negatif..hiç gecikmezdi ne yapmalıyım bilmiyorum..

canım bende mart ayında dış gebelikten dolayı kürtaj oldum kürtajdan sonra değişiyor tarihler bende senin gibi kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktı bi kaç gün sonra adet oldum yani normalmiş korkma hatta bazı kadınlar 45 günde falan adet oluyomuş zamanla düzeliyomuş benim yeni yeni düzene girdi allahım bi daha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun

canım burdan okuduğum kadarıyla kürtaj sonrası gecikme olabiliyomuş..inşallah gebelik vardır..kanda mı negatif çıktı..benim de son adet 6 ağustos hala bekliyorum..söktürücü kullanmayı ben de istemiyorum..bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah..

ben de en son 6 ağustosta olmuştum hala bişe yok..doktora gittim 20mm çatlamamış yumurtam varmış. kanda bakıldı sonuçları yarın alcam..duruma göre söktürücü vercek ama ben de söktürücü kullanmak istemiorum bundan önceki gittiğim doktor da vermişti ama kullanmadım.. bu zamana kadar hiç şaşmazdı olacaksa da doğal yolla olsun diyorum..herkes için hayırlısı...

canım bende mart ayında dış gebelikten dolayı kürtaj oldum kürtajdan sonra değişiyor tarihler bende senin gibi kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktı bi kaç gün sonra adet oldum yani normalmiş korkma hatta bazı kadınlar 45 günde falan adet oluyomuş zamanla düzeliyomuş benim yeni yeni düzene girdi allahım bi daha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun

canım ama ben kürtaj sonrası ilk adetimi 28 günde oldum yani normal düzende..bu kürtajdan sonraki 2 adetim olcaktı ama gelmiyo..ve ben merak içindeim bi aksilik mi var die...dr gitmek için erken mi ..gideyim mi hemen onu da bilemiyorım..

canım burdan okuduğum kadarıyla kürtaj sonrası gecikme olabiliyomuş..inşallah gebelik vardır..kanda mı negatif çıktı..benim de son adet 6 ağustos hala bekliyorum..söktürücü kullanmayı ben de istemiyorum..bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah..

yok canım idrarda yaptım kendim..nasıl bi gerginlik yapıyo gelmemesi ...:((

ben de en son 6 ağustosta olmuştum hala bişe yok..doktora gittim 20mm çatlamamış yumurtam varmış. kanda bakıldı sonuçları yarın alcam..duruma göre söktürücü vercek ama ben de söktürücü kullanmak istemiorum bundan önceki gittiğim doktor da vermişti ama kullanmadım.. bu zamana kadar hiç şaşmazdı olacaksa da doğal yolla olsun diyorum..herkes için hayırlısı...

canım bende en son 31 temmuzda oldum hiç bukadar gecikmezdi bende pazartesiye randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı oolur yarın sonuçları merakla bekliyor olacam inşallah güzel haberler alırsın....

yok canım idrarda yaptım kendim..nasıl bi gerginlik yapıyo gelmemesi ...:(([kesin sonuç için kanda baktırmalısın idrara geç geçiyomuş sanırım...işin tuhafı çok bi gerginliğim yok sağlık açısından sorun olur diye geriliyorum..önceden en fazla 3 4 gün ileri atardı acayip rahatsız ederdi şimdi ne karnımda şişkinlik var ne bişe bi ara hafiften göğüslerim şişmişti şimdi o da yok...bakalım beklemedeyim ne olur bilmiyorum...

beta hcg 1.20 çıktı yine bu işten bişe anlamadım...doktorla da görüşemedim bugün doktor hastanede yokmuş..pazartesiyi beklicem mecburen..:(

beta hcg 1.20 çıktı yine bu işten bişe anlamadım...doktorla da görüşemedim bugün doktor hastanede yokmuş..pazartesiyi beklicem mecburen..:(

canım bu kan değerlerinden bişey anlamıyorum ben..1.20 hamile olduğunu mu olmadığını mı gösteriyo..ben de halen adet olmadım yaa bi de yumurtlama dönemi olur ya yapışkan bi akıntı işte öle bi akıntı var..ben de haftaya uygun olduğum bi an dr gitcem gelmezse..

canım bu kan değerlerinden bişey anlamıyorum ben..1.20 hamile olduğunu mu olmadığını mı gösteriyo..ben de halen adet olmadım yaa bi de yumurtlama dönemi olur ya yapışkan bi akıntı işte öle bi akıntı var..ben de haftaya uygun olduğum bi an dr gitcem gelmezse..[/QUO

Adetime 1 gün varken kanda baktırmıştım yine o zamanda 1.20çıkmıştı, doktor değerin yükseledebilir düşedebilir demişti yani ne var demişti ne yok...(gebelik olması için en az 5 olması gerekiyormuş her gün ikiye katlaması gerekiyormuş yani kan değerinin günden güne yükselmesi gerekiyormuş))daha sonra 1 hafta gecikme olunca tekrar gittim bu sefer 0.1 di...doktor negatif dedi söktürücü verdi ama almadım...hala olmayınca dün tekrar gittim yazdığım gibi yani dünkü 3. gidişim oluyo değerim tekrar 1.20...benim bildiğim negatif oluyo ama erken dönemde bakılmış olsaydı yani değerin yükselme ihtimali vardı ama 20 gün oldu gecikme neredeyse..pozitif olma ihtimali imkansız gibi bişe...pazartesi doktorla görüşcem muhtemelen söktürücü vercek ama ben yine kullanmicam...
Canım o bahsettiğin akıntı bende de var bu aralar arttı şeffaf yumurta akı gibi..neden kaynaklandığını ben de bilmiyorum adet olamadığımız için geç mi yumurtluyoruz acaba..aklımda bir sürü soru var hepsini pazartesiye saklıyorum... umarım iyi sonuçlar alırız..

Back
X