Adet tarihinden 11 gün önce yerleşme kanaması olur mu ?

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
55
10
288
Tokat
Kızlar gün içinde akıntımdan dolayı günlük ped kullanıyorum az önce böyle kahveyle pembe arası bi lekelenme olmuş hafif yerleşme olabilir mi ? Pik günü 3 gün değerlendirdik beklenen adetime 11 gün var

cnm yumurtlama doneminde olabilirsin ama sunu soyleyebilirim ki yerlesme kanamasi adet gunune yakin veya gecikince gelen birsey .. yine de icin rahat degilse bir test yap iki uc ay once benimde oyle oldu ama yerlesme kanamasi degilmis eski kani atmisim

Evet yeni öğrendim böyle bir şey gelmemişti hiç başıma hayırlısı olsun
benim de başıma geldiğinde kadın doğum hastanesi acilinde almıştım soluğu düşük yapıyorum diye hemşire, sende gebelik oluşmamış ki düşük olsun demişti hiç unutmam tam da yumurtlama dönemindeydim. ben de orada öğrenmiştim bu tarz kanamaların yumurtlama döneminde olabileceğini. o zamanlar yerleşme kanamasından da haberim yoktu düşük sandım ne bileyim. şimdi düşük yapa yapa her kanamanın profesörü olduk, vardır her işte bir hayır

Ahhh ahhh Allahım sağlıklı sıhhatli bi gebelik nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…