Slmlar 2 cocugum dogdugundan beri adetim uzadı. Bunun için çeşitli dogum kontrol hapı içtim fayda etmedi. Bu ay adetim hiç kesilmedi 25 gün oldu kanda hcg 414 cıktı 3 gün sonra 204 cıktı ve aşırı sag kasık agrım var. Doktor dış gebelik dedi hastaneye yatırıp serum tedavisi yaptı. Cuma günü gel dedi kanı düşüreceğiz dedi. Dış gebeliği böyle atlatan oldumu ve doktoruma sormam gereken neler var
Bende serumlu bir tedavi duymadım ama doktorunda bir bildiği var heralde . Benimde iğneyle sonlandırıldı .Kasık ağrısı karın ağrısı mutlaka olur korkmayın . Zaten değer düşüyormuş siz gidene kadar inşallah sıfırlanır dış gebeliğin hangi bölgede olduğunu ve bulunduğu yere tahribat vermişmi bunu sorun mesela tekrarlama olasılığı varsa neden kaynaklandığını sorun aklıma gelen bu mesela
Bende serumlu bir tedavi duymadım ama doktorunda bir bildiği var heralde . Benimde iğneyle sonlandırıldı .Kasık ağrısı karın ağrısı mutlaka olur korkmayın . Zaten değer düşüyormuş siz gidene kadar inşallah sıfırlanır dış gebeliğin hangi bölgede olduğunu ve bulunduğu yere tahribat vermişmi bunu sorun mesela tekrarlama olasılığı varsa neden kaynaklandığını sorun aklıma gelen bu mesela