• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG 1.2 YÜKSELİRMİ YARDIM

ilkimediz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
10
3
1
30
merhaba arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Nisan ayınca dış gebelik geçirdim iğne oldum daha sonra 3 ay diane 35 kullandım rahim filmi çekildi temiz dedi doktor.
yavaş yavaş denemeler yapıyoruz 2 aydır.

klomen ve duphaston içiyorum ikisindede 2. kutularım bitti.

sorum şu ;

SAT (30 EKİM)
14 kasım Progesteron tahlilim : 2,37

19 kasım Progesteron tahlilim : 18,8

24 kasım da iste Total HCG (Serum/Plazma) <1.20

doktor ile görüşmedim kendim görünce gitmek istemedim sizce erken mi oldu tahlile yükselir mi var mıdır daha adetim gecikmedi 4 gün var gözüküyor kullandığım uygulama da başına gelen varmı ? :(

Nisan ayınca dış gebelik geçirdim iğne oldum daha sonra 3 ay diane 35 kullandım rahim filmi çekildi temiz dedi doktor.

sorum şu ;

SAT (30 EKİM)

doktor ile görüşmedim kendim görünce gitmek istemedim sizce erken mi oldu tahlile yükselir mi var mıdır daha adetim gecikmedi 4 gün var gözüküyor kullandığım uygulama da başına gelen varmı ? :(
Değer çok düşük ama yükselme ihtimali de var yükselmeme ihtimali de. Eğer varsa bile geç döllenme vs durumlarında çıkmaz ki adetinize de 4 gün var. Ama olmayadabilir yani bir şey denemez şuan için. Stres yapmayın canınızı sıkmayın bebek istiyorsanız stres en büyük düşmanı sakin kalın ve akışına bırakın. Gecikmenizde testi tekrarlayın yine negatifse sonraki ay için denersiniz. Bu arada toplam ne kadar süredir deniyorsunuz?

geçen sene ocak ta felan başladık martta oldu ama düşük yaptım 6 ay istemedi doktor ilaç kullandım şimdi 2. ay deneyişimiz

geçen sene ocak ta felan başladık martta oldu ama düşük yaptım 6 ay istemedi doktor ilaç kullandım şimdi 2. ay deneyişimiz
Daha çok yeni o zaman canım endişe etme. 2 seneye kadar denemek normal karşılanıyor. Benimde 1 sene 4 ay sürdü sağlıklı gebeliğe ulaşmam. Ara verip henüz daha 2 aydır denemişsiniz hemen olmayabilir ama akışına bırak nasipte varsa olur. Korunmasız 8 ay ilişki sonrası bile hamile kalma oranı %70 o yüzden takılma derim. Çok beklemek istemiyorsan doktorunla konuşup çatlatma iğnesi vs olabilirsin yada hsg çektirebilirsin. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın ❤️

sorum şu ;

SAT (30 EKİM)

Daha çok yeni o zaman canım endişe etme. 2 seneye kadar denemek normal karşılanıyor. Benimde 1 sene 4 ay sürdü sağlıklı gebeliğe ulaşmam. Ara verip henüz daha 2 aydır denemişsiniz hemen olmayabilir ama akışına bırak nasipte varsa olur. Korunmasız 8 ay ilişki sonrası bile hamile kalma oranı %70 o yüzden takılma derim. Çok beklemek istemiyorsan doktorunla konuşup çatlatma iğnesi vs olabilirsin yada hsg çektirebilirsin. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın ❤️
evet çok yeni stres yapıyorum sanırım :( çatlatma iğnesine gerek yok gayet iyi dedi progesteronlara hsg çektirdim bu arada her iki tüpte açık dedi

evet çok yeni stres yapıyorum sanırım :( çatlatma iğnesine gerek yok gayet iyi dedi progesteronlara hsg çejtridim bu arada her iki tüpte açık dedi
Çok güzel o zaman bak bir sorun da yokmuş ❤️ stres yapma canım stres en büyük etken çünkü. 🙏

Back
X