- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
- 3
- Konu Sahibi Laviniaaaa
-
Cevabınız için teşekkür ederim 4 gün var şuan pazar günü batımŞuan adet misiniz? Bence yükselebilir acele karar verme
Bence hamilesin dikkat et sen kendineCevabınız için teşekkür ederim 4 gün var şuan pazar günü batım
Ayyy ağızından bal damlıyor inşallah canımBence hamilesin dikkat et sen kendine
Yarın yada en garantisi cuma sabahı tekrar bi test yapayım o zaman ya çok heyecanlıyımIdrar testine devam ederek yukselip yukselmedigini koyulugundan anlayabilirsiniz. Benimki de ilk once yarim saatte silik cikti sonraki gunlerde giderek koyulasti
İnşallah hamilesinizdir, bence adetinize kadar bekleyin hatta gecikmeden 2 gün sonra falan tekrar kan testi yapın. Allah gönlünüze göre versin
İnşallahÇok teşekkür ederim ederim yaa inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Yarın yada en garantisi cuma sabahı tekrar bi test yapayım o zaman ya çok heyecanlıyım
Evet yaa bu daha başlangıç biliyorum ama evlat sevgisi işte daha ortada evlat yokken bile kendini hissettiriyorEvet heyecanli günler. Ama pozitif gormekle bitmiyor. Kese ne zaman kalp atisi duyulacakmi saglikli mi kac kilo olmuş tarama testi iyi cikacakmi vs vs vs
Aslında ben biraz umudumu kesmiştim sonra bu sitede biraz konu okudum negatif sonuçların betası genelde 0.1 gibi değerler olunca biraz umurlandım açıkcasıİnşallahbir de inanın kafaya takmayıp acaba hamile miyim stresinden uzaklaşırsanız o kadar kolay oluyor
Çok güzel artmış maşallah bence gebesiniz ama ben doktora gittiğimde bata kadar bekleyelim demişti. Şimdi bence siz de içinizi rahat tutup bekleyinKızlarr bugün bi kan testi daha yaptım 37,02 pozitif2 günde bu kadar artması normal mi kimyasal olma olasılığı var mı sizce batım pazar günü
Çok teşekkür ederimÇok güzel artmış maşallah bence gebesiniz ama ben doktora gittiğimde bata kadar bekleyelim demişti. Şimdi bence siz de içinizi rahat tutup bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?