Adet zamanına kadar beta yükselir mi?

Laviniaaaa

🦋
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
76
44
3
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum sizleri bugün aklımı kurcalayan bir sorum olacaktı.

Bata 5 gün var ben erken gebelik testlerinden yaptım 2. Çizgi hayalet gibi silik çıktı hemen kan verdim beta 2.74 bu değer sizce 5 günde yükselir mi yoksa bu ay hamile olmadığımı kabulleneyim mi?

Son düzenleme:
Idrar testine devam ederek yukselip yukselmedigini koyulugundan anlayabilirsiniz. Benimki de ilk once yarim saatte silik cikti sonraki gunlerde giderek koyulasti

İnşallah hamilesinizdir, bence adetinize kadar bekleyin hatta gecikmeden 2 gün sonra falan tekrar kan testi yapın. Allah gönlünüze göre versin :KK200:

İnşallah :nazar: bir de inanın kafaya takmayıp acaba hamile miyim stresinden uzaklaşırsanız o kadar kolay oluyor
Aslında ben biraz umudumu kesmiştim sonra bu sitede biraz konu okudum negatif sonuçların betası genelde 0.1 gibi değerler olunca biraz umurlandım açıkcası 💜 inşallah burdan güzel haberleri veririm

Kızlarr bugün bi kan testi daha yaptım 37,02 pozitif 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 2 günde bu kadar artması normal mi kimyasal olma olasılığı var mı sizce batım pazar günü

Kızlarr bugün bi kan testi daha yaptım 37,02 pozitif 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 2 günde bu kadar artması normal mi kimyasal olma olasılığı var mı sizce batım pazar günü
Çok güzel artmış maşallah bence gebesiniz ama ben doktora gittiğimde bata kadar bekleyelim demişti. Şimdi bence siz de içinizi rahat tutup bekleyin

Back
X