adet

tprkk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
10
0
16
İzmir
adetim biteli 10gün oldu ama tekrardan adet oldum resmen bu nedir yardımcı olurmusunuz bana gebelik düşünen bir durumdayken oldu hemde ve ılk kez oluyor

adetim biteli 10gün oldu ama tekrardan adet oldum resmen bu nedir yardımcı olurmusunuz bana gebelik düşünen bir durumdayken oldu hemde ve ılk kez oluyor

cnm hamilelikten olabileceğini düşünmüorum çnkü yerleşme kanaması olsa daha erken şuan nerden baksan 10 gün snra olurdu en erken adetin şaşmış bu ay sürekli olmayan bişeyse öbr ayı bekle ya da bi dr a git sebebini sor üşüttüysen fazlaca kendini yada bayram için ağır iş yaptıysan erken açılabilirsin annem öle olurdu ağır iş yapınca adeti sapardı hep

adetim şaşmak degıl canımm yaa ayın 4unde adet olmam gerekıyordu oldum ve 10 unda bıttı burası normal aradan 10 gun gecınce ayın 20sınde tekrar adet olur gbı kanamamın gelmesı garıbımı gıttı benm yanı bu ay 2.ye oldum dıyebılırz sanırım buna hamılelıktende olabılıyomusya acaba ölemı dedım meraklandm cok bebek ıstıyoruz artıkk

agır ıs yapmadım üşütmede olmadı hersey normal yanı ama bu nıye oldu smdı asıl dertt bu

agır ıs yapmadım üşütmede olmadı hersey normal yanı ama bu nıye oldu smdı asıl dertt bu

valla cnm ben snn gibi evlenmeden 3 ay önce böle bi düzensizlik yaşadım ama evlennce olmadı bnmde 15 günde 1 oluodu hep evlenmeme yakın düzeldi bazen kadınların oluo böle bi adet düzensizliği herkesin 4 4 lük değil herksn bünyeside bir değil kafana takma düzene girer stres yaptıysan bişiyi ondanda oluo ben evlilik stresinden öle erken oluodum

Bi doktora görünseniz? Böyle konularda sanaldan ne kadr yardım alabilirsiniz ki?:26:

adetim şaşmak degıl canımm yaa ayın 4unde adet olmam gerekıyordu oldum ve 10 unda bıttı burası normal aradan 10 gun gecınce ayın 20sınde tekrar adet olur gbı kanamamın gelmesı garıbımı gıttı benm yanı bu ay 2.ye oldum dıyebılırz sanırım buna hamılelıktende olabılıyomusya acaba ölemı dedım meraklandm cok bebek ıstıyoruz artıkk

Canım ayın 4 ünde adet olduysan ve tekrar ayın 20'sinde olduysan yani 16. gün olmuş oluyorsun....

Eğer kanaman lekelenme şeklindeyse yerleşme kanaması olması da ihtimal...

Şunu sorayım adetlerin hep düzenli mi ve kaç günde bir oluyorsun?

canım ayın 4 ünde adet olduysan ve tekrar ayın 20'sinde olduysan yani 16. Gün olmuş oluyorsun....

Eğer kanaman lekelenme şeklindeyse yerleşme kanaması olması da ihtimal...

şunu sorayım adetlerin hep düzenli mi ve kaç günde bir oluyorsun?

lekelenme gbı basladı ama normale döndu

Back
X