adet :-(

Doktora gittim bi sorun yok dedi hormon testleri falan herşey normal ama adetim sürekli gecikiyor

Kac gün gecikiyor? Benim de bazen 2 3 gun gecikir. Bi de yas kac? Eger ergenlige yeni girdiysen normaldir. Zamanla duzene oturur..

Yaşım 21 rahat bi iki hatta uç hafta geçiyor ağrısından duramayimcada tarlusal iciyorum öyle adet oluyorum

bende yaşıyorum gecikme bazen regli düzenli gelen kim var ki illaki bir sorun olur ilaç kullandığın halde gecikiyorsa doktoru değiştir derim bu daha mantıklı birşeyler içme vücuduna ne gibi yarar ne gibi zarar verir bilemezsin bitkisel şeyler dikkatli kullanılmalı çok tehlikeli çünkü bir yandan fayda sağlarken diğer yandan bir yeri mahvedebilir :KK39:

Haklisiniz aslında ama soyle bi düşününce ilaçlarda ayni yani bi yeri düzeltirken bir yeri bozuyor :-( napicami şaşırdım ben :KK43:

yumurtlama bozukluğu yani yumurtalıkta küçücük kistler oluşuyor..ve adetler düzensiz oluyor..kiminde tüylenme var..doktor ultrason ve hormon tahlili ile kontrol ediliyor..benim kızımdada var ..ama olmayabilirde..kistte gecikme yapabiliyor..bunları doktor söylüyecektir..

yumurtlama bozukluğu yani yumurtalıkta küçücük kistler oluşuyor..ve adetler düzensiz oluyor..kiminde tüylenme var..doktor ultrason ve hormon tahlili ile kontrol ediliyor..benim kızımdada var ..ama olmayabilirde..kistte gecikme yapabiliyor..bunları doktor söylüyecektir..
Çok geçmiş olsun ...
Geçen ay gittim herşey temiz dedi söktürücü olarak tarlusal verdi
Ben genelde tarlusal ile adet oluyorum zararı olur mu ki bu hapin

Çok geçmiş olsun ...
Geçen ay gittim herşey temiz dedi söktürücü olarak tarlusal verdi
Ben genelde tarlusal ile adet oluyorum zararı olur mu ki bu hapin

bize demişti doktor..hemen hap almayın..biraz arada bir kendi haline bırakın..çok uzamasın..olmuyorsa kullanın demişti..ama şimdi çok zayıfladı kızım..hap kullanmıyor..şimdilik düzene girdi..yinde sen çok sık alma..o hapta hormon var..ama benim anlamadığım..bir şey çıkmıyorsa..neden doğum kontrol hapı vermedi..genelde düzensizliğe doğum kontrol hapı veriliyor..

bize demişti doktor..hemen hap almayın..biraz arada bir kendi haline bırakın..çok uzamasın..olmuyorsa kullanın demişti..ama şimdi çok zayıfladı kızım..hap kullanmıyor..şimdilik düzene girdi..yinde sen çok sık alma..o hapta hormon var..
Düzene girmesi için bitkisel olarak Bisi kullandınız mi

çok şeyler denedik..ne duyduysak hemen uyguladık..bir faydasını göremedik..pko da kilo almaması gerekiyor.biraz kiloluydu..doktor kontrolunda hapla zayıfladı..zayıflayıncada şimdilik düzende..bakalım nereye kadar..

X