- 3 Eylül 2014
- 353
- 85
- 38
- 43
Hayıır gitmedimsüsleniyorum
Gri düz bi elbisem var tam diz hizasında, oldukça spor, belinde ince pembe bir kemeri var, bununla pembe babet giyip sacımıdaat kuyruğu yapıyorum, azıvık rimel biraz pembe parlatıcı tamamdır diimii kızlar waowwwwwww mıkememmeelll :)))
super secım canımm :)))hadı gıt gel merakta bekletme bızı :)))Hayıır gitmedimsüsleniyorum
Gri düz bi elbisem var tam diz hizasında, oldukça spor, belinde ince pembe bir kemeri var, bununla pembe babet giyip sacımıdaat kuyruğu yapıyorum, azıvık rimel biraz pembe parlatıcı tamamdır diimii kızlar ?
Aynen iyi fazla abarti olmamis :)Hayıır gitmedimsüsleniyorum
Gri düz bi elbisem var tam diz hizasında, oldukça spor, belinde ince pembe bir kemeri var, bununla pembe babet giyip sacımıdaat kuyruğu yapıyorum, azıvık rimel biraz pembe parlatıcı tamamdır diimii kızlar ?
market ıcın ıdeal,benımki calıstıgım ısyerınde ben nasıl secım yapmalıyım :)Aynen iyi fazla abarti olmamis :)
Siz biraz abartabilirsiniz sorun yokmarket ıcın ıdeal,benımki calıstıgım ısyerınde ben nasıl secım yapmalıyım :)
Ahaaa o nerden cikti bugun de yatar senin konusma isi ozamanAnnem bırakmadı kızlarbirlikte cıkıcaz birazdan dedi
neden olmasın bellımı olur kayınvalıde adayınıda gorsun tabı mustakbel damat adayı :)Annem bırakmadı kızlarbirlikte cıkıcaz birazdan dedi
neden olmasın bellımı olur kayınvalıde adayınıda gorsun tabı mustakbel damat adayı :)
Tabiki de :) parfumude cok sıkın ama agir olmasin guzrl guzel kokun mesela etkilenebilirsanırım evet cunku calıstıgım ısyerınde gıyım olarak sorun yok,pazartesı gunku kombınasyonum aklımda aslında artık aklını basından alma zamanı geldı dıye duusnuyorum :)
ofıserımız karsılıklı bende kapımı kapamam ,o d a kapamıyo kapısını sabah 9 aksam 6 bakısıp duruyoruz,ama artık baska seyler var aklımda :)Tabiki de :) parfumude cok sıkın ama agir olmasin guzrl guzel kokun mesela etkilenebilir
Tuh ya annenle paylassan bu durumu olmaz miBen bahtsızım gerçekten ya, annemde gelmez gelmez geliceği tuttu bugün. Ne planlarım vardı be
Tuh ya annenle paylassan bu durumu olmaz mi
Hadi bakalim.bol sans ozamanofıserımız karsılıklı bende kapımı kapamam ,o d a kapamıyo kapısını sabah 9 aksam 6 bakısıp duruyoruz,ama artık baska seyler var aklımda :)
ofıserımız karsılıklı bende kapımı kapamam ,o d a kapamıyo kapısını sabah 9 aksam 6 bakısıp duruyoruz,ama artık baska seyler var aklımda :)
Ahahhahaha ne guldum suan. Aradaki ucuruma bak sen begeniosun annen tam tersini diyor merak ettim.simdi tipiniPaylaşmıştım, yani ne hoşmuş dedim daha once marketteyken, annemde o ne be çingen gibi dedi
duusncem o yonde etek gıyıcem dız ustu baklaım bakısları nasıl olacak ama teredduute oldugum nokta corap gıymelımıyım :)Bence abartabilirsin giyimi, nasıl bir işyeri bilmiyorum ama kalem etek şık boyle fırfırlı gomlekler giyebilirsin, hafif topuklu bir stiletto. Bence daha ne olsun, ve aynen etkileyici bir kokuyla butunlestir bunları.
Kalem.etek.giyecekseniz corap sık durmaz giymeyin bence.duusncem o yonde etek gıyıcem dız ustu baklaım bakısları nasıl olacak ama teredduute oldugum nokta corap gıymelımıyım :)
duusncem o yonde etek gıyıcem dız ustu baklaım bakısları nasıl olacak ama teredduute oldugum nokta corap gıymelımıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?