ınsallah zaten bozulmazsa dırekt evlen onunlayarın dıkkat et barı pot kırma heyecandan yarını atlattın mı gerısı kolay :)
Ayy bidaha markete nasıl gidicem utanırım vallahi been

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah zaten bozulmazsa dırekt evlen onunlayarın dıkkat et barı pot kırma heyecandan yarını atlattın mı gerısı kolay :)
tanısınca utangaclıgın gıder benceAyy bidaha markete nasıl gidicem utanırım vallahi been![]()
tanısınca utangaclıgın gıder bencecok sık gıtmezsın artık
![]()
hahaha bence bırakta o bu benım sevgılım mesajı vermeye kalksın zor bulur senın gıbısınıÖzlerim ya giderim, bu adam benim mesajını vermeden duramamherkesle samimi olmasın kırarım bacaklarını
hahaha bence bırakta o bu benım sevgılım mesajı vermeye kalksın zor bulur senın gıbısını![]()
yarım yamalak ıse gıdersın artık yarınKarnım agrıyo uyumam lazım uyuyamıyorum heyecandan![]()
yarım yamalak ıse gıdersın artık yarın![]()
bi gelişme var mı yarın gidecek misinn?Ofiste uyurum artık napalım![]()
ohoo cok sey kacırdın breakbi gelişme var mı yarın gidecek misinn?
ben şahit olayımmı adasdas dohoo cok sey kacırdın breaknıkah var yarına
![]()
kk olarak sahıt olablrz hahahaben şahit olayımmı adasdas d![]()
gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii.atsana varsaa.kk olarak sahıt olablrz hahahagerı mesajlara gıt bak damadın da gelınınde fotoları var gorursun
![]()
47. ve 52. sayfalara bak canım gorursun :)gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii.atsana varsaa.![]()
Ayy çok sevindiiim bende ne zamandır düğün olsa da halay ceksem diyodumçok güzelsin vallahi ben de yaşından büyük gösteren birini beklemistim kısa boylu ve sarışın hayal etmiştim
![]()
ama çok hossun maşallah nazar değmesin çok da yakisirsiniz çocuk da iyiymis. Yarin ne giyiceksiiiin
hemen onu ayarlamaliyiz saçını nasıl yapicaksin ay ben bile heyecanlandimm
![]()
ikiside çok taşş,yakıştırdım ben...güncelleyeyim şuraya..
![]()
![]()
yagmurda pantolonun ayakkabıların batmasın da ona dıkkat et :)Valla bilemediim, ankara şu ara yağmurlu, siyah kumaş pantolon krem rengi gomlek, ve krem rengi kısa topuklu stilettolarımı giymeyi dusundum, hem ofise hem bulusmaya uygun olması lazım, saçlarımıda boyle 2 yandan örüp o kısmıda arkaya toplarız ya, yarı acık yarı toplu, oyle yapmak gecti aklımdan, ama sizde soyleyin birseyler daha iyi seylerde cıkabilir