Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

markette çalışan bi arkadaşım görmüş konuyu. okudukça 45 . sayfada benim fotoyu bulmuş o söyledi.
inanmayanlara da o balık avında çekilmiş diğer kamuflajlı fotoğrafları gönderebilirim...
neden böyle bir şey yapmış peki
bu arada Allah analı babalı büyütsün evladınızı

neden böyle bir şey yapmış peki
bu arada Allah analı babalı büyütsün evladınızı
Konu sahibinin ilk konularina baksana. Birinde yas 20 demis bir yil sonra yas oldu 24 demis. Ben de yeni farkettim. Hatta konulari ac konulara tiklayip bakmadan da goruluyo en basa yazmis yasini

Bakin iki yil gecmeden kiz 20 den 25 yasina basmis
Ben ilk konularina baktim uc tanesini silmis ustelik. Bu yasla ilgili cok celiskili seyler vardi. Ama 20 yasindayim dedigi konuyu yorumlara bakarak yasini buldum. Daha once gormustum birinde 20 birinde 25 im demisti

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-24-20-04-12-1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 162
  • Screenshot_2015-07-24-20-05-00-1.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 147

Acaba başlarda deşifre olmasın diye yaşını yalan mı söyledi?
Bir iki konusuna daha baktım hatta evlensek ileride sorun olur mu demiş, o market şefi ben avukat falan diye anlatmış bayağı. Yoksa konu doğru da bir iki kişi resim isteyince o da öylesine internetten bulduğu birinin resmini mi kullandı acaba. Gerçi resimdekinin yaşı, yaşadığı yer falan da konuyla tutuyor. Ay bilemedim. Peki şu profildeki resim kendisinin mi? Kabak gibi instagram hesabı ortada :)

Avukatim diyip esmer bi kiz fotosu yollamisti o saydafa. Profil resmindeki kizlar tamamen baska onu da dusundum. Kizlarin ucune de baktim. O konuya cupbeli bikac foto atmisti. O kizlarla alakasi bile yok. Tahminen bu fotosunu buldugu kisiyi taniyo. Baksana adam fotografini yolladi yani asker pantolonu var altinda aynisi

1,5 senelik ne olmuş arkadaş , sonuç evlilik mi yoksa hala bakışıyorlar mı ?
Biri özet geçsin lütfen , okuyamadım 70 sayfa , konunun hala ayakta kalması ilginç geldi

Sizin fotolari nereden bulmus? Platoniginiz mi yoksa.

Ne manyaklar var yaa... Yine bir sizofren konu sahibiyle karsi karsiyayiz.

Dava acmayi dusunuyor musunuz?

Oha olaylara bak. Nasil yabanci birinin fotoğrafını kullanabilir pess????

Ya bir de 45. sayfaya baktim foto falan yok. Silinmis desem duzenlenmis mesaj yok. Hangi sayfada gormus acaba.

hım..hiç mi tanışmıyorsunuz ?
yoksa artıkın tanımamazlıktan mı geliyorsunuz?...
konu sahibiyle varmıydı bir alakanız ?

Evli adamla aşk evlilik hikayeleri mi desem hayalleri mi desem??? ... Pes doğrusu!

E Ershd faka bastin seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…