Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.

Sen artık toplu alisveris de yapmazsin gunde 10 defa gider tek tek alir donersin :) keçi sutune cok güldüm

ayy benim kocacımla tanışmam aklıma geldi yaa belki de kaderdir belli mi olur..

Sen artık toplu alisveris de yapmazsin gunde 10 defa gider tek tek alir donersin :) keçi sutune cok güldüm

Neyseki biz hiç toplu alısveris yapmayız, hergun 2 kez liste yapar annem, gunluk alıyoruz, normalde bi sabah ise gitmeden birde eve gelirken giderdim, simdi hem sabah gidiyorum hemde aksam 3 kere

İnşallah evli çıkmaz, yüzüğe dikkat et.
Hadi bakalım konuyu takipteyim.

Sizdemi markette tanıstınız yoksaa
aynen ama markette çalışan bendim :)) Eşimi farkettiğimde yere oturmuş reyonun altına kaçan kolayı çıkarmaya çalışıyodum meraba dedi kafayı kaldırdım jilet gibi adam bölge müdür falan sandım :)o halime çok güzelsiniz sizi tanımak istiyorum falan dedi :) bende dalga geçiyo sandım hayır dedim :)bidahada gelmedi 2 hafta sonra ben başka mağazaya gittim ama aklımdan hiç çıkmadı aylarca adını bile bilmiyodum..Aradan 6 ay geçti karşılaştık işte senesinde evlendik 3 yıl oldu darısı başına

Asik olmayi ozlemissin sen markete gidince adama birsey sor bari takindigi tavir ne olacak bakalim konusmasi falan

İnşallah evli çıkmaz, yüzüğe dikkat et.
Hadi bakalım konuyu takipteyim.

Yuzuk yok ilk ona baktım ama bazı hıyarlar ceplerine atıp kapının onunde hoop takıyorlar alyansı, oylede net birsey anlayamıyorum malesef

Harika, darısı basıma ins, cok cokk mutluluklarr sizedee :)

Asik olmayi ozlemissin sen markete gidince adama birsey sor bari takindigi tavir ne olacak bakalim konusmasi falan

Kesinlikle evet, asık olmayı demeyelimde, o ilk kıpırtıları ozledim

Kesinlikle evet, asık olmayı demeyelimde, o ilk kıpırtıları ozledim
Bunda da kipirtilar biterse basladiktan sonra o kotu ya kipirti bitirmeyen adam misin diye sor kitirli ekmek varmi dan yola cik o ne ya desin sonra gulusun

Harika, darısı basıma ins, cok cokk mutluluklarr sizedee :)
saol canım amin herkese inşallah.Sana tavsiyem nacizane şudur:) çok gitme markete gittiğinde de gülümse kasma inan ki eğer kısmetin oysa kaybetsen yada reddetsen bile benim gibi :)dönüp buluyo seni ben kadere inandım sende inan :)

Bende kesinlikle oyle dusunuyorum kısmetim bu kişiyse eninde sonunda doner dolasır buluruz birbirimizi, cook inanırım bunlara ben.

Ay ne heyecanli bi hikaye :) suanki hisleriniz anlatilamayacak kadar guzeldir eminim icinizde kipir kipir yarin olsada gorsem.diye umarim basladigi gibi guzel ve heyecanli devam eder. Gelismeleri merak ediyorum :)

Ay ne heyecanli bi hikaye :) suanki hisleriniz anlatilamayacak kadar guzeldir eminim icinizde kipir kipir yarin olsada gorsem.diye umarim basladigi gibi guzel ve heyecanli devam eder. Gelismeleri merak ediyorum :)

Aynen oyle ayaklarım yere basmamaya baslayacak nerdeyse, marketin onunde kalbim cıkıcak duruma geliyorum balkondan surekli ordamı diye arabasına bakıyorum asagı dusucem bigün

Yuzuk yok ilk ona baktım ama bazı hıyarlar ceplerine atıp kapının onunde hoop takıyorlar alyansı, oylede net birsey anlayamıyorum malesef
Aslında avukatım dedin.
Yok mu hiç çevrende avukat, savcı, hakim ne bileyim.
İlla ki kendi meslek grubundan olacak diye bir kaide yok ama ister istemez çevrende bu meslek mensupları olması lazım.
Yani bir savcı hiç fena olmazdı.

Arkadaşa aç durumu...

evde küçük çapta bir Akyurt açacağa benziyorsun aman dikkat ...

evde küçük çapta bir Akyurt açacağa benziyorsun aman dikkat ...

Sabahta sucuk almaya gittim, ufacık aldım ki hemen bitsin, ama göremedim, arabası ordaydı kendisi nerdeydi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…