Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketAdetden bir gün öncə ilişkiye girip hamile olan varmı
Çok sağol can ya benim adetimin ilk gününden sayarsak biteli 10cu günü belim çok fena ağrıyo adetden sonrada olduk tabiki aşırı çocuk isdiyoruz diye piskolojikmi bilemedim mide bulantım baş dönmemde arada oluyo
Çok sağol can ya benim adetimin ilk gününden sayarsak biteli 10cu günü belim çok fena ağrıyo adetden sonrada olduk tabiki aşırı çocuk isdiyoruz diye piskolojikmi bilemedim mide bulantım baş dönmemde arada oluyo ayın 2si olduk ayın 3adet oldum şimdi ayın 14ü bel ağrım fena var
Çok sağol can ya benim adetimin ilk gününden sayarsak biteli 10cu günü belim çok fena ağrıyo adetden sonrada olduk tabiki aşırı çocuk isdiyoruz diye piskolojikmi bilemedim mide bulantım baş dönmemde arada oluyo
Tıbben çok zor bi ihtimal çünkü yumurta çoktan atılmak üzere hazırlanmış oluyor, döllenmenin gerçekleşeceği tübülleri geçmiş oluyor. Ama imkansız değil.