Adete 1 gun kala negatife

Gamzeli898989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2020
146
75
48
35
Merhaba arkadaşlar adetim 28 temmuzda olması lazımdı ama hiç şaşmaz bugün 2.gunü gecikme oldu adete 1 gün kala kan verdim negatif çıktı bugünde gündüz idrar yaptim tek çizgi çıktı sizce hamilemiyim kasiklarimda batmalar oluyor ince ince böyle olunca hamile olan varmi lütfen yardım edin

Yumurtlma ne zaman oldu biliyor musunuz

Varsa bir kaç güne çıkar ya da kan ver canım garanti o

İnşallah cnm 2 kimyasal 1 kese görüp düşük sonrasında aşılama yaptim tutmadı sonrası da tüp bebekle bir kız evlat sahibi oldum 20 aylik şuan kızım 10 aylıkken kendiliğinden hamile kaldım kalp atışlarını duyduktan sonra kalbi durdu kurtaj oldum kurtajdan 2 ay sonra yine hamile kaldım keseyi gördüm gün düşük yaptim 5 aydan beri hamile kalamıyorum 2ci bir bebeğimiz olsun istiyorum çok inşallah hamileymiş sabah yine idrar testi yapcam ilk idrarla

Kizlar bende yarin adet olmaliyim bugün test yaptim negatif cikti. Ama acayip kasik agrilarim var yani hic böyle olmazdi..
1 gün kala negatif olupta adet gecikmesinden sonra positifi gören var mi aceba??

Adete 3gün kala Hızlı Test yaptım Negatif ama Bugün Kasıklarım ağrıyor yumurtlama günü gibi Adetim bugün gelmeli ama yok. Acaba test yanlış mıdır? Hamilelik olabilir mi? Bİrde son adetim normalden 4 gün önce lekelenme gibi gelmişti 4 gün leke gelip sonra adet sökülmüştü. Bu ayki adet dönemini ilk leke gününe göre hesapladım.. (normalde 15 eylülde olacaktı 11 eylülden 15ine kadar leke geldi. 11 ine göre hesaplarsam 7 ekimde adet olmalıydım. )

Bugün yani 8 ekimde lekelenme oldu. Bu ay da olmadı yani. Kasık ağrısından şüphelenmiştim ama olmadı. Önümüzdeki ay ovulasyon testi yapçam valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…