Kızlar klomen sonrasi belirtiler

arzu2727

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
178
30
13
24
Merhabalar kızlar 14 temmuzda klomene başladım 21 temmuzda gittimde 4 adet yumurta vardı 2sinin boyutu 20 diger 2sinin boyutuda 18di sonrq 29 temmuzda tekrar çok ağrım var diye gitttim ve sıvı birikimi var yumurtlama döneminde olur bu sıvı genelde ve catlamamis yumurtaların var dedi kan verdim beta 0.0 çıktı doktor adet gecikmesini bekliycez dedi ve benim adetim.pazar günü gelmesi lazımdı gelmedi sabah ilk idrar ile test yaptım negatifti belirti olarakta ara ara mide bulantısı göğüs ağrım olurdu adete yakin göğüs ağrım yok meme ucu hassasiyeti var ve kasık agrim batmam dünden beride ara ara adet sancilari geliyor tam oldum diyoruum lavaboya gidiyorum bişi yok supelerim bnlar böyle olup adet olan varmi acaba

Merhabalar kızlar 14 temmuzda klomene başladım 21 temmuzda gittimde 4 adet yumurta vardı 2sinin boyutu 20 diger 2sinin boyutuda 18di sonrq 29 temmuzda tekrar çok ağrım var diye gitttim ve sıvı birikimi var yumurtlama döneminde olur bu sıvı genelde ve catlamamis yumurtaların var dedi kan verdim beta 0.0 çıktı doktor adet gecikmesini bekliycez dedi ve benim adetim.pazar günü gelmesi lazımdı gelmedi sabah ilk idrar ile test yaptım negatifti belirti olarakta ara ara mide bulantısı göğüs ağrım olurdu adete yakin göğüs ağrım yok meme ucu hassasiyeti var ve kasık agrim batmam dünden beride ara ara adet sancilari geliyor tam oldum diyoruum lavaboya gidiyorum bişi yok supelerim bnlar böyle olup adet olan varmi acab
Merhabalar kızlar 14 temmuzda klomene başladım 21 temmuzda gittimde 4 adet yumurta vardı 2sinin boyutu 20 diger 2sinin boyutuda 18di sonrq 29 temmuzda tekrar çok ağrım var diye gitttim ve sıvı birikimi var yumurtlama döneminde olur bu sıvı genelde ve catlamamis yumurtaların var dedi kan verdim beta 0.0 çıktı doktor adet gecikmesini bekliycez dedi ve benim adetim.pazar günü gelmesi lazımdı gelmedi sabah ilk idrar ile test yaptım negatifti belirti olarakta ara ara mide bulantısı göğüs ağrım
Bakan yokmu acaba

Bakan yokmu acaba
Merhabalar bugünde adet olmadim pazar günü olmam lazimdi ama 2 gündür bekliyorum olmadi

Merhabalar kızlar 14 temmuzda klomene başladım 21 temmuzda gittimde 4 adet yumurta vardı 2sinin boyutu 20 diger 2sinin boyutuda 18di sonrq 29 temmuzda tekrar çok ağrım var diye gitttim ve sıvı birikimi var yumurtlama döneminde olur bu sıvı genelde ve catlamamis yumurtaların var dedi kan verdim beta 0.0 çıktı doktor adet gecikmesini bekliycez dedi ve benim adetim.pazar günü gelmesi lazımdı gelmedi sabah ilk idrar ile test yaptım negatifti belirti olarakta ara ara mide bulantısı göğüs ağrım olurdu adete yakin göğüs ağrım yok meme ucu hassasiyeti var ve kasık agrim batmam dünden beride ara ara adet sancilari geliyor tam oldum diyoruum lavaboya gidiyorum bişi yok supelerim bnlar böyle olup adet olan varmi acaba
Canım çatlatma iğnesi olmadın mı sadece ilaç mı kullandın

Kiste dönüşmüş olabilir bende bu ay klomene başladım benimde sağ 26 sok 24 dü ovitrelle vurundum yumurtalıklarım büyüdüğü gün doktorum hemen bugün vuruluyorsun dedi
Aksi takdirde kistleşme falan olabilir demişti seninde olabilir ya da geç döllenme bilemedim

Çatlatma ignesi aşılamada kullaniliyor denildi ve 29na gittimde halen yumurtan var sıvı birikimi var yumurtalam döneminde olur halen yumurtlama donemindesin dedi acaba geç döllenmemi oldu

Ama

Klomen kullananlara catlatma ignesi sart değil diye biliyorum çünkü yumutalarim catlamak üzereydi
Bende bu ay sadece Klomen kullandım doktor kendiliğinden çatlar dedi ve adetim geciktikten 4 gün sonra adet oldum. İnşallah sizin gebelikten gecikme olmuştur

Normalde gecermi adetiniz benim hiç geçmezdi bide her zmn bir 2 gün önceden olurdum şuan adet gecikmesinin 2nci günü bide bu huyu vardir sabah kalkinca.olurum adeti her sabah adet sancısı çekiyorum ara ara vuruyor ağrı sonrq geçiyor

Normalde gecermi adetiniz benim hiç geçmezdi bide her zmn bir 2 gün önceden olurdum şuan adet gecikmesinin 2nci günü bide bu huyu vardir sabah kalkinca.olurum adeti her sabah adet sancısı çekiyorum ara ara vuruyor ağrı sonrq geçiyor
Normalde gecikmem çok nadir olur her zaman 2 gün önceden olurdu ama bu ay gecikmeli oldum

Mrb kizlar bende klomen kullandım doktor verdi ama bende kist yaptı hemde fena oldu hala. Bekliyorum adettimi ve çocuk tedavisi başladım ilk klomenle başladı ve kist vardı ilk ama sonra yok dediler klomen verdiler yine oldu kist var dediler hep oluyor zaten kadınlarda normal bende aşılama için gittim ilk ilaç dediler bakalim

Back
X