Adete 1 gün kala 🥰

siz yumurtlama arti 14 gun eklediginizde her zamanki adet gununuz mu cikiyor bu arada cok guzel sonuc masallah.

Merhaba adete 4 gün kala kanda cıkmamış sonra cıkmıs doğru mu anladım :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin

Adete bir gün kala değerine benzemiyor 1-2 gün geçmiş bile olabilir ama ne önemi var sağlıkla gelsin bize de dua edin

Adete bir gün kala değerine benzemiyor 1-2 gün geçmiş bile olabilir ama ne önemi var sağlıkla gelsin bize de

siz yumurtlama arti 14 gun eklediginizde her zamanki adet gununuz mu cikiyor bu arada cok guzel sonuc masall

Merhaba adete 4 gün kala kanda cıkmamış sonra cıkmıs doğru mu anladım :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla gels

Merhaba adete 4 gün kala kanda cıkmamış sonra cıkmıs doğru mu anladım :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin
Hesaplamaktan beynim yandı desem inan şuan yogunlasamiyorum tek bildiğim bikac günde değerlerimin artması

Merhaba, adetime 3-4 gün var erken gebelik testi negatif umudu kesmeli miyimmmm yorumlarınızı bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…