Awox erken gebelik testi ilişkiden kaç gün sonra sonuç verir?

hayatsevinceguzel54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
16
3
1
29
Sanırım geç yumurtlama yaşadım adetim geçti ama zaten adete 5 gün kala falan ilişki olduğu için biraz beklemem lazım galiba en erken ne zaman sonuç verir ilişkiden sonra bu testler?

İlişkiden 13 gün sonra çıkar ama adete 5 gün kala ilişkiden gebe kalma olasılığı biraz düşük geç mi yumurtladınız

Yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum ama adetim şuan 9 gün gecikti ben de acaba geç yumurtlama mı oldu diye umutlandım toplamda 14 gün olmuş yarın sabah test yapsam sonuç alır mıyım sizce öncesinde yapsam çıkmazdı diye beklemek istedim :(
Sma testi vermişti eşim, sonucu beklediğimiz için hep korunduk. Sonuç bu ay reglime 1 hafta kala falan çıktı ondan sonra korunmayı bıraktık o yüzden olduysa da ancak reglime 5-6 gün kala olmuş olabilir

Yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum ama adetim şuan 9 gün gecikti ben de acaba geç yumurtlama mı oldu diye umutlandım toplamda 14 gün olmuş yarın sabah test yapsam sonuç alır mıyım sizce öncesinde yapsam çıkmazdı diye beklemek istedim :(
Sma testi vermişti eşim, sonucu beklediğimiz için hep korunduk. Sonuç bu ay reglime 1 hafta kala falan çıktı ondan sonra korunmayı bıraktık o yüzden olduysa da ancak reglime 5-6 gün kala olmuş olabilir
Bilmiyorum valla ne desek yalan olur çok muallakta

Back
X