Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o yine cok yüksek bi değer sizce benm de ihtimal var mı ?Benimki de adete 1 hafta kala 9.99 du . Şimdi hamileyim![]()
Var tabi. 0 çıkmamış. Yumurtlamanın kaçıncı günü?
Bence ihtimal varArkadaşlar merhaba, ben bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım. Suan adetime 1 hafta var ve bhcg değerim 2.92 çıktı. Böyle olup hamile kalan varmı ?
5üzeri gebelik var demekMerhaba bende daha önce 2 kere düşük yaptım bu ay yumurta takibi yaptırdık. Adetim e 8 gün var sonuç 2.30 Dan düşük diyo doktor gebelik yok dedi adetin geçerse tekrarlayalım dedi. <2.30 ne demek acaba yükselme ihtimali var mı
Değerini neden söylemediğini bilmiyorum ama yükselmez ve ya yükselir diyemem.Yani yükselme ihtimali yok mu niye bir değer yazmıo anlamadım
Ne güzel allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsimBenimki de adete 1 hafta kala 9.99 du . Şimdi hamileyim![]()
Tamam teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamandaDeğerini neden söylemediğini bilmiyorum ama yükselmez ve ya yükselir diyemem.
Adetinize 8gün varmış iki gün sonra bir daha kan testi verin eğer gebelik varsa değer 2.30un üzerine çıkmış olur
İnşallah amin.. Ben 2sene bekledim çok zordu rabbim herkese hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsinTamam teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
![]()
Amin canım Bende iki kez düşük yaptımİnşallah amin.. Ben 2sene bekledim çok zordu rabbim herkese hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin
Benimde adete 8 gün aynı çıktı <2.30 ne demekseBenim de adet1 hafta geçti bugün yaptırdım <2.30 çıktı yok dimi?
AA pardon yanlış okumuşum senin bir hafta mı geçti adetinBenimde adete 8 gün aynı çıktı <2.30 ne demekse
Evet benimki geçt bende umut yokAA pardon yanlış okumuşum senin bir hafta mı geçti adetin
Hayırlısı olsun hayırlı zamandaEvet benimki geçt bende umut yok![]()
Durumun nedir bir daha test yaptın mı merak rttimArkadaşlar merhaba, ben bu ay klomen ve catlatma iğnesi kullandım. Suan adetime 1 hafta var ve bhcg değerim 2.92 çıktı. Böyle olup hamile kalan varmı ?