Adete 1 hafta kala kan testinin negatif çıkması

Senakilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
89
26
88
36
Merhaba kizlar.buraya 2 defa konu actim.bi ara hamileydim düşük yaptim.sonra perde var dediler ama yine hamile kalabilirsin dediler sonra ugrastik 3 4 ay kadar tekrar hamile kaldim bu sefer kalbi durdu yine kürtaj oldum.en son ankarada nisan ayinda septum ameliyati oldum.suan iim temmuzdan beride deniyoruz ama olmuyor:KK43: adetime 1 hafta kaldi.ovulasyon testiyle bu ay yumurtlama günumü kesin olarak tesbit ettim 3 gün ilişkiye girdik.bugunde kan testi yaptirdim.ama sonuc negatif.sizce çok erken mi yaptirdim.deger <0.001 yaziyor.hic negatif cikipta adet gecikmesinde kan sonucu pozitif çıkan varmi.lütfen yardimci olun.çok üzülüyorum

Merhaba kizlar.buraya 2 defa konu actim.bi ara hamileydim düşük yaptim.sonra perde var dediler ama yine hamile kalabilirsin dediler sonra ugrastik 3 4 ay kadar tekrar hamile kaldim bu sefer kalbi durdu yine kürtaj oldum.en son ankarada nisan ayinda septum ameliyati oldum.suan iim temmuzdan beride deniyoruz ama olmuyor:KK43: adetime 1 hafta kaldi.ovulasyon testiyle bu ay yumurtlama günumü kesin olarak tesbit ettim 3 gün ilişkiye girdik.bugunde kan testi yaptirdim.ama sonuc negatif.sizce çok erken mi yaptirdim.deger <0.001 yaziyor.hic negatif cikipta adet gecikmesinde kan sonucu pozitif çıkan varmi.lütfen yardimci olun.çok üzülüyorum
Ben varım canım. Çok erken yapmışsın testi. Aynısı benim başıma geldi. Hamile kaldığım ay beklenen adete bir hafta falan kala işyerime yakın bir yere aklıma esti gittim kan verdim. Tabi negatif çıktı. Üzüldüm vs. Sonra bir kaç gun sonra kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi. Hic o kadar erken olmazdı adete bir gün kala falan olurdu. Eşim ısrar etti adete 4 gun kala yeniden kan verdim ve hamileymisim pozitif çıktı. Ben o ay yumurtlamayi takip etmiştim ve Yumurtlamadan tam 10 gun sonra sonuç alabildim. Zaten olabilecek en erken tarih de oymuş. O yaşadığım şey yerleşme kanamasiymis ve beta hcg bebek yerleştikten sonra yükseliyor. Kısaca yumurtlama gününü takip de ettiysen en erken 10 gun ekle üstüne.

Benim 10.günüm bugün.dün yaptırdım negatif.bugün yaptırsam pozitif çıkacağını sanmiyorum.sonucta arada 24 saat gibi bir zaman var.bilmiyorum ki herhalde bu ayda olmadi.napalim kısmet :KK61:

geçen ay olmadı ama bu ay hamileyimmmmmm.değerim 188 adetime 3 gün var hala. deger yüksek baya.bu ii demek mi oluyor kızlar bilmiyorum ama inşallah sağlıklıdır ve inşallah bu sefer kaybetmem bebeğimi

Slm kizlar bu test pozitifmi kafam karisti yardım lutfen

Eklentiler

• 20171201_111221.webp
    20171201_111221.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 724
geçen ay olmadı ama bu ay hamileyimmmmmm.değerim 188 adetime 3 gün var hala. deger yüksek baya.bu ii demek mi oluyor kızlar bilmiyorum ama inşallah sağlıklıdır ve inşallah bu sefer kaybetmem bebeğimi
Hayirli olsun canim sabrin sonu selamet ;) Allah saglikla devam ettirsin insaallah..

Back
X