Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah hayal kırıklığı olmaz bundan önce 2 düşüğüm var ameliyattan 1 bucuk ay gecti ve doktor 2 ay bekle demişti ama pozitif 3 teststeGebelik takvimini emin olmadan neden ekledin hemen ,Allah korusun sora hayal kırıklığı olmasın....
Soruna gelince ,ilk gebeliğimde adetten 21 gün sora silik çıkmıştı...8 haftalık kaybettim meleğimi
Herşey olabilir,takipte ol doktorunla...
Yaaaa inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim umut verici oldu çok saol :)Ben de senin gibi öğrenmiştim.
En iyisi doktora gitmek.
Kese henüz gözükmeyebilir ama muhtemelen hamilesin, tebrik ederim :)
Yaaaa inşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim umut verici oldu çok saol :)
Ayyyy inşallah inşallahhhh :)))3 ude bozuk olmaz herhalde
hayirli olsun :)
Ya inan hiç umudum yoktu internette birşey okumustum kız adetine 13 gün kala öğrenmiş bende şansa bir deneyeyim diye 3 test aldım ümitlenme diye diye kendime kapafım gözlerimi. Ama gözümü açtığımda ne göreyim cift cizgi kalbim durdu sanki :)Şimdiki aklım olsa olabildiğince geç yapardım ben testi. düşünsene adetime 1 hafta kala öğrendim, kese 6. haftada görüldü, kalp atışı 7. haftada. ömrümden ömür gittiydi :) geç öğrenenler ne şanslı bir bakıyorlar dana gibi bebek![]()
bu kadr erken çikmasi entersanYa inan hiç umudum yoktu internette birşey okumustum kız adetine 13 gün kala öğrenmiş bende şansa bir deneyeyim diye 3 test aldım ümitlenme diye diye kendime kapafım gözlerimi. Ama gözümü açtığımda ne göreyim cift cizgi kalbim durdu sanki :)
Evet var ama vefat etmiş kaynanamın ikizleri doğmuş sonra ölmüşlerbu kadr erken çikmasi entersan
ailede ikiz varmi :)
Bende çok şaşkınım yaNormalde idrarda pozitif çıkması için hücrelerin rahim duvarına yerleşmesi ve keseyi oluşturması gerekir.bu nedenle kanda hemen belli olur ama idrarda belli olması uzun sürer. Son adet tarihi adetin ilk günü kabul edilir. Tarihte doğruysa şaşırdım. Kanda baktır bir de. Hayırlısı olsun
genlerde var yaniEvet var ama vefat etmiş kaynanamın ikizleri doğmuş sonra ölmüşler
Rahimde perde vardı 2 bebegimi o yüzden kaybetti ama ameliyat oldum öyle bir sorunum kalmadı artıkhayirli olsun,3 testde bozuk degildir,yumurtlama adetten 14,15 gun somra densede kisiye gore degisir ben reglimin bittigi hafta yumurtluyorum..yinede kan testi yaptir birde dusuklerin olmuş dr git bence belki pihti vs varsa