Adete 1 hafta kalası

nalethemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
87
125
43
Arkadaşlar adete 1 hafta kalası birlikteliğimiz oldu eşimle, çocuk düşünmüyoruz ama eşim prezervatif kullanmadan yapmak istiyordu, biz de bu dönemde yaptık, döllenme olmayacağını düşünüyorum ama ihtimali nedir sizce? (Her kişide farklıdır illa ki dönemler ama sorayım dedim yine de)

Korunmasız ilişkide her zaman risk var. Bazen geç yumurtlama ya da iki kere yumurtlama olabiliyor kadınlarda o döneme denk gelmiş ise gebelik oluşabilir.
Öte yandan hamile kalmak da hemen öyle kolay olmuyor bazı insanlar için yumurtlama dönemi korunmasız ilişkide bile ihtimal çok yüksek olmuyor o yüzden insanlar aylarca deneyebiliyor yani bu işin asla ortak bir dinamiği yok olabilir de olmayabilir de.

Korunmasız ilişkide her zaman risk var. Bazen geç yumurtlama ya da iki kere yumurtlama olabiliyor kadınlarda o döneme denk gelmiş ise gebelik oluşabilir.
Öte yandan hamile kalmak da hemen öyle kolay olmuyor bazı insanlar için yumurtlama dönemi korunmasız ilişkide bile ihtimal çok yüksek olmuyor o yüzden insanlar aylarca deneyebiliyor yani bu işin asla ortak bir dinamiği yok olabilir de olmayabilir de.
Anladım çok teşekkür ederim.))

Back
X