Sağol yorumun için öncelikle, sebebi ne acaba hiç arama kanama olmamıştı, birde sildikçe geldi bordo ve kahverengiydi, senin adete kaç gün kala akıntım gelmişti ?Geçen ay kahverengi akıntı yaşadım nokta nokta. Ama testim malesef negatif çıktı adet öncesi benim de, sonrasında da adet oldum fakat şöyle birşey var bunlar kaset test sanırım erken gebelik testi daha sağlıklı sonuç veriyor bunlar adet gecikmesinden sonra daha iyi sonuç verir. Erken gebelik daha hassasmış diye biliyorum
Bu arada o yerlesme kanamasından sonra hamile olmayınca endişelendim bi hastalığım mı var diye ama bi belirti rahatsızlık da duymadığım için doktora gitmedim
Benim de bordo gibi pas rengi gibiydi. Ben de hiç yaşamamıştım. Adetten 4 5 gün önce geldi. Kesin hamileyim dedim yani başka açıklaması olamaz ama adet oldum günü gününeSağol yorumun için öncelikle, sebebi ne acaba hiç arama kanama olmamıştı, birde sildikçe geldi bordo ve kahverengiydi, senin adete kaç gün kala akıntım gelmişti ?
Bende çok şaşkınım.. o kanamayı gördüğümde de şaşırmıştım.. belkide tutunmaya çalışıyor düşüyor , çünkü nerdeyse bir hafta kala adete o kanama açıklaması ne olabilir ki çok ilginçBenim de bordo gibi pas rengi gibiydi. Ben de hiç yaşamamıştım. Adetten 4 5 gün önce geldi. Kesin hamileyim dedim yani başka açıklaması olamaz ama adet oldum günü gününe
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , benimki 2 gün WC’ye girdikçe sildikçe afedersin geliyordu iç çamaşıra nokta gibi gelmişti bir iki seferde. Peki iki günden önce test yapmışmıydınız?Benim yerleşmem kahverengiydi adete 1 hafta kala geldi ve adete 2 kala test yaptım pozitifti afedersiniz bildiğiniz ishal gibi ama ishal değil sıvı kahverengi bir leke
Evet yaptım hep negatifti adete 2 kala pozitife döndü silik çizgiydi çok teşekkürler amin inşallah darısı sizeHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , benimki 2 gün WC’ye girdikçe sildikçe afedersin geliyordu iç çamaşıra nokta gibi gelmişti bir iki seferde. Peki iki günden önce test yapmışmıydınız?
Amin inşallahEvet yaptım hep negatifti adete 2 kala pozitife döndü silik çizgiydi çok teşekkürler amin inşallah darısı size
Merhaba, bende normalde düzenli regl olurum 3 aydır bebek istiyoruz. İki aydır da ilk defa regliden bir kaç gün önce lekelenme oluyor sonra regliye dönüyor doktora gittim alttan muane oldum çikolata kisti çıktı ondan oluyormuş lekelenme sizde isterseniz bir görünün doktora müsait olduğunuz bir zaman da tabi sizde aynı durum olacak diye bir şey yok umarım da yoktur.Geçen ay kahverengi akıntı yaşadım nokta nokta. Ama testim malesef negatif çıktı adet öncesi benim de, sonrasında da adet oldum fakat şöyle birşey var bunlar kaset test sanırım erken gebelik testi daha sağlıklı sonuç veriyor bunlar adet gecikmesinden sonra daha iyi sonuç verir. Erken gebelik daha hassasmış diye biliyorum
Bu arada o yerlesme kanamasından sonra hamile olmayınca endişelendim bi hastalığım mı var diye ama bi belirti rahatsızlık da duymadığım için doktora gitmedim
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet çikolata kisti çok yüksek ihtimal. Bu ay lekelenme yaşamadım, adetim de bugün gelmeliydi ama gelmedi :) bakalım yarın bir test yapacağım tekrar lekelenmem olursa kesinlikle gideceğimMerhaba, bende normalde düzenli regl olurum 3 aydır bebek istiyoruz. İki aydır da ilk defa regliden bir kaç gün önce lekelenme oluyor sonra regliye dönüyor doktora gittim alttan muane oldum çikolata kisti çıktı ondan oluyormuş lekelenme sizde isterseniz bir görünün doktora müsait olduğunuz bir zaman da tabi sizde aynı durum olacak diye bir şey yok umarım da yoktur.
Regl oldunuz mu acabaAmin inşallah
Canım benim gebesin çünküReglime 3 gün var sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Test yaptım sabah regli gibi ağırlarım vardı sonuç direkt pozitif çıktı ikna olmayınca 1 saat sonra tekrar yaptım bu sefer o koyu çizgi yerine incecik çizgi çıktı hiçbir şey anlamadım
Hayır kimyasal idrar testinde öyle belli olmaz koyuluğu idrarda ki miktarımız ilk idrarın birikmişti sanırım o yüzden değeri yüksekti ikinci idrar ondan sonra olduğu için değeri düştü ama kan da net anlarsın yarın sabah hemen kan ver öğleden sonra verilmiyor sağlık ocağında diye biliyorum gebesin içini ferah tutYaa olabilir mi gerçektenpeki 1 saat sonra silik çıkması kimyasal olabilir mi diye düşündüm kan vermekten çekindim
Hayır canım olmadım dahaRegl oldunuz mu acaba
canım yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi olur bi damla bilemedin 2 damla gelir sildikçe gelmez kist olabiliryerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar yada bilgisi olanlar yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?