Adete 10 gün kala hamile olan varmı

Zaten yumurtlama günunde ilişkiye girdiysen ve tuttuysa 3-4 gün sonra rahime yerleşiyor bebek erken de döllenme olabilir gecte belirtilerin var mi

Y
Zaten yumurtlama günunde ilişkiye girdiysen ve tuttuysa 3-4 gün sonra rahime yerleşiyor bebek erken de döllenme olabilir gecte belirtilerin var mi
Yanı şöyle yumurtlama zamanı değilde adete 10 gün kala ilişki olsa hamile kalıyormu.
Ben yumurtlama zamanı ilişkiye girdim 5 gün oldu adetime daha 10 gün var

Y

Yanı şöyle yumurtlama zamanı değilde adete 10 gün kala ilişki olsa hamile kalıyormu.
Ben yumurtlama zamanı ilişkiye girdim 5 gün oldu adetime daha 10 gün var

Ne zaman yumurtluyorsan o zaman gebe kalabilirsin
Onun dışında mümkün değil
Yumurtlaman geçeli beş gün olmuş adete bir hafta kala test yap çıkar

Biraz daha bekle ki iki kere kan vermemiş olursun canım enazından adetine 4 gün kala kan verirsen çıkma olasiligin daha fazla

Bence adetine 2 gun kala test yap, adetin gecince de kan ver, erken verince kani bu kez kimyasal.olabilir diye surekli vermek gerekiyor bosa strese girme, bu arada belirtin falan var mi

Slm benim merakım şu diyelimki yumurtlama sona erdi ama adete bir hafta 10 gün var bu durumda hamile kalan varmı
Ben adetime bir hafta kala hamile kaldim adetim 4 gun gecti suphem oldugu icin test yaptim pozitif cikti cok erken ogrenmis oldum

Evet kızlar biraz geç oldu yazmak için ama o zaman gerçektende gebe kalmışım.ilk kez bu kadar belirtileri erken hissettim.şuan 6 hafta bitmez üzere teşekkürler yardımınız için

Hayırlı olsun rabbim sağlıklı doğup kucağına almayı nasip eylesin. Kendimede İnşaAllah aminn

Evet kızlar biraz geç oldu yazmak için ama o zaman gerçektende gebe kalmışım.ilk kez bu kadar belirtileri erken hissettim.şuan 6 hafta bitmez üzere teşekkürler yardımınız için
hayırlı olsun canım ben de aralık 2017de o şekilde olmuş ocak 1 de adet gördüm sonra her kontrolde bebek 14 gün önde dediler imkanı yok tarih doğru dedim en sonunda erken yumurtlama dedi doktor yani ocak öncesi şuan son aydayım

R
Rabbim kolay doğum yapmayı nasib etsin.
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…