- Konu Sahibi pirlanta97
Slm benim merakım şu diyelimki yumurtlama sona erdi ama adete bir hafta 10 gün var bu durumda hamile kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı şöyle yumurtlama zamanı değilde adete 10 gün kala ilişki olsa hamile kalıyormu.Zaten yumurtlama günunde ilişkiye girdiysen ve tuttuysa 3-4 gün sonra rahime yerleşiyor bebek erken de döllenme olabilir gecte belirtilerin var mi
Y
Yanı şöyle yumurtlama zamanı değilde adete 10 gün kala ilişki olsa hamile kalıyormu.
Ben yumurtlama zamanı ilişkiye girdim 5 gün oldu adetime daha 10 gün var
Tamam teşekkürlerBiraz daha bekle ki iki kere kan vermemiş olursun canım enazından adetine 4 gün kala kan verirsen çıkma olasiligin daha fazla
Bence adetine 2 gun kala test yap, adetin gecince de kan ver, erken verince kani bu kez kimyasal.olabilir diye surekli vermek gerekiyor bosa strese girme, bu arada bel
Havalar sıcak diyemi bilmiyorum sadece akıntım çok var. Başka bir belirti yok malesef
Ben adetime bir hafta kala hamile kaldim adetim 4 gun gecti suphem oldugu icin test yaptim pozitif cikti cok erken ogrenmis oldumSlm benim merakım şu diyelimki yumurtlama sona erdi ama adete bir hafta 10 gün var bu durumda hamile kalan varmı
Hayırlı olsun sağlıkla kucagina alEvet kızlar biraz geç oldu yazmak için ama o zaman gerçektende gebe kalmışım.ilk kez bu kadar belirtileri erken hissettim.şuan 6 hafta bitmez üzere teşekkürler yardımınız için
hayırlı olsun canım ben de aralık 2017de o şekilde olmuş ocak 1 de adet gördüm sonra her kontrolde bebek 14 gün önde dediler imkanı yok tarih doğru dedim en sonunda erken yumurtlama dedi doktor yani ocak öncesi şuan son aydayımEvet kızlar biraz geç oldu yazmak için ama o zaman gerçektende gebe kalmışım.ilk kez bu kadar belirtileri erken hissettim.şuan 6 hafta bitmez üzere teşekkürler yardımınız için
Rabbim kolay doğum yapmayı nasib etsin.hayırlı olsun canım ben de aralık 2017de o şekilde olmuş ocak 1 de adet gördüm sonra her kontrolde bebek 14 gün önde dediler imkanı yok tarih doğru dedim en sonunda erken yumurtlama dedi doktor yani ocak öncesi şuan son aydayım