- 5 Eylül 2025
- 50
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi gunesadadeniz
-
çok erken çıkmış bence iki gün bekleyin sonra yine sabah ilk idrarla test yapın eğer yine çıkarsa çizgi kan verin gidipDün akıntılı pembe leke görünce bu sabah test yaptım avox marka ile silik çizgi çıktı. Bat 11 Ekim. Kan testini ne zaman vermem iyi olur acaba? Enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullandım birde umarım bir sıkıntı olmaz
Bencede çok erken dpo 10 bugünçok erken çıkmış bence iki gün bekleyin sonra yine sabah ilk idrarla test yapın eğer yine çıkarsa çizgi kan verin gidip
Yumurtlamadan sonra ki gün demekDpo nedir
Dpo 10 ise adete 4 yada 5 gün vardır. 10 değilBencede çok erken dpo 10 bugün
Ben adet bitiminden 2 gün sonra yumurtluyorum 11 Ekim adet günümDpo 10 ise adete 4 yada 5 gün vardır. 10 değil
Canım dpo 10 ise 10 günün yoktur 4 bilemedin 5 günün vardır yani gebe olabilirsin testini atar misin bakalım bide sabah da yap at mutlakaBen adet bitiminden 2 gün sonra yumurtluyorum 11 Ekim adet günüm
Anladım Yani açılımı ne harflerinYumurtlamadan sonra ki gün demek
Canım son adet tarihim 13 Eylül 22 eylülde yumurtlama oldu 11 ekimde bat işteCanım dpo 10 ise 10 günün yoktur 4 bilemedin 5 günün vardır yani gebe olabilirsin testini atar misin bakalım bide sabah da yap at mutlaka
BCanım dpo 10 ise 10 günün yoktur 4 bilemedin 5 günün vardır yani gebe olabilirsin testini atar misin bakalım bide sabah da yap at mutlaka
Day Post Ovulation. Dpo:)Anladım Yani açılımı ne harflerin
Vallahi ben ilk hamileliğimde bu sitede gezinirken 4 sene önce hiç böyle şeyler yoktu teşekkürler aydınlatıcı bilgi içinDay Post Ovulation. Dpo:)
Büyük ihtimal hamilesin çizgi baya çıkmış. Yumurtlamayı baz almak lazım dpo 10 ise gayet normal bu çizgi
Az önce kaset testle de yaptım yine silik çizgi çıktı bugün dpo 11 olduBüyük ihtimal hamilesin çizgi baya çıkmış. Yumurtlamayı baz almak lazım dpo 10 ise gayet normal bu çizgi
Fotosunu atsana bakalımAz önce kaset testle de yaptım yine silik çizgi çıktı bugün dpo 11 oldu
BöyleFotosunu atsana bakalım
Hemen mi çıktı
Evet 1 2 dakika içindeHemen mi çıktı
O zaman hayırlı olsun diyelimEvet 1 2 dakika içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?