- 5 Eylül 2025
- 50
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi gunesadadeniz
Pazartesi gideyim diyorum bat 11 Ekim ama. Çok teşekkür ederim inşallah kucağımıza almak nasip olurO zaman hayırlı olsun diyelimemin olmak için kan vermelisin bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gideyim diyorum bat 11 Ekim ama. Çok teşekkür ederim inşallah kucağımıza almak nasip olurO zaman hayırlı olsun diyelimemin olmak için kan vermelisin bence
Amin inşallahPazartesi gideyim diyorum bat 11 Ekim ama. Çok teşekkür ederim inşallah kucağımıza almak nasip olur![]()
Elimde 3 tane erken gebelik testi var bilmem denesem mi acabaAmin inşallahEvet pazartesi de olur kesin olmuş olur hem. Yarın yapacak mısın tekrar
Pazartesiye kadar her sabah yap bakalım koyulaşacak mıElimde 3 tane erken gebelik testi var bilmem denesem mi acaba
Tamam olurPazartesiye kadar her sabah yap bakalım koyulaşacak mı
Kan verene kadar hergün yapabilirsin koyulaşmayı takip edersin hemElimde 3 tane erken gebelik testi var bilmem denesem mi acaba
Canım sen sabahta yap awox gene çıkarsa kan vermeye git
2 sabah dün ve bugün awox test yaptım ikiside silik çıktı, öğleden sonra 4 gibide kaset test yaptım farklı bir markanın oda silik çizgi çıktı. Yarın sabah tekrar awox yapacağımCanım
Canım sen sabahta yap awox gene çıkarsa kan vermeye git
Yap canım beni etiketle atinca bakayim2 sabah dün ve bugün awox test yaptım ikiside silik çıktı, öğleden sonra 4 gibide kaset test yaptım farklı bir markanın oda silik çizgi çıktı. Yarın sabah tekrar awox yapacağım
Canım soldaki dün sabah, sağdaki bu sabah kiYap canım beni etiketle atinca bakayim
Canım büyük ihtimal gebelik var kan ver benceCanım soldaki dün sabah, sağdaki bu sabah ki
Evet canım hafta başlasın gidicem inşallah sağlık ocağınaCanım büyük ihtimal gebelik var kan ver bence