- 24 Ocak 2021
- 155
- 32
- 13
- 36
- Konu Sahibi sorguculuk
-
Yaygın olmamakla beraber imkansız değil. Mümkün tabi geç yumurtlamaArkadaşları merhaba ben bir aydır ovülasyon testi yapıyorum ayın 5.adet oldum bugün koyu içıktı çatlamayı bekliyorum takvime uygun değil ovülasyon günüm ama adetime 7 gün kaldı daha çatlama olmadı testler koyu peki doktoralar adete 10 kala gebe kalamazsınız diyolar bilgisi olan
Yumurtlama bugünYaygın olmamakla beraber imkansız değil. Mümkün tabi geç yumurtlama
Bu gunu ve diğer iki günü degerlendir.. .. Allah buyuk olan...ol derse olur..Yumurtlama bugün
İdrar da çıkmaz erken gebelik testi inandırıcı değil daha 7 gün var kanda çıkar mıHamile olma ihtimaliniz yok mu peki ? Bir gebelik testi yapsanız ?
Bugün ilişki oldu yarına Allah Kerim sağ kaşığımda ağrı batma varBu gunu ve diğer iki günü degerlendir.. .. Allah buyuk olan...ol derse olur..
Ben aslında bugün normal idrar testi yaptım daha adetime 7 gün var çıkmadı keşke erken gebelik testi alsaydımHamile olma ihtimaliniz yok mu peki ? Bir gebelik testi yapsanız ?
Nasıl anladın anlatırmısınBen adete 1 hafta kala hamile kaldım
Lütfen bakarmısın bu da bugün t daha koyuYaygın olmamakla beraber imkansız değil. Mümkün tabi geç yumurtlama
Tabi .bişey sorcam yumurta çatlmazsa hep böyle koyu mu çıkıyorrabbim yeterki verecek olsun
adetten 10 gün önce 1 gün önce fark etmiyor ,
nasipten ötesi yok
Tabi .bişey sorcam yumurta çatlmazsa hep böyle koyu mu çıkıyor
Dün oldu bugünde yapcam eşim sürekli görevde yakalayamıuorumhayır bu yumurtanın çatlayacagı günün bugun oldugunu gösteriyor
dün ilişki olduysa yarın tekrar olsun , dün yapılmadıysa bugun muhakkak olsun ,
Adetime 6 gün kaldı ama sağ kaşığımda hafif baskı bide sanki çişim varmış gibi his ama tuvalete gidince azİlk bebeğim erken , şuan ki geç döllenme. Biri adete 1 hafta kala pozitifken birinde anca 10.gün pozitif gördüm. Kalamazsın diyen doktorlar halt etmiş robot değiliz ki biz
Canım hcg de yap sen, acaba erken yumurtladın da gebelik mi varLütfen bakarmısın bu da bugün t daha koyu
KorkuyorumCanım hcg de yap sen, acaba erken yumurtladın da gebelik mi vargebelikte de böyle olabiliyor
Evet catlamazsa koyu cıkarTabi .bişey sorcam yumurta çatlmazsa hep böyle koyu mu çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?