Adete 11 gün kala erken belirti yaşayanlar varmı aramızda ??

Belirtilerim kasık ağrısı vücut ısısı sık idrara çıkma yoğun bel ağrısı üşüme vs vsydi ama adet günüme kadar iki günde bir hcg baktım hepsi sıfırdı adet günümden önce de baktım sıfırdı dün adet günümdü baktım 28 di maşallah siz çok iyi sabretmişinz ama kesinlikle doğru olan mesela ben şuan acaba yükselecek mi derdindeym ama biraz daha beklesem daha sakin olurdu kafam sizi tebrik ediyorum 😂

Belirtilerim kasık ağrısı vücut ısısı sık idrara çıkma yoğun bel ağrısı üşüme vs vsydi ama adet günüme kadar iki günde bir hcg baktım hepsi sıfırdı adet günümden önce de baktım sıfırdı dün adet günümdü baktım 28 di maşallah siz çok iyi sabretmişinz ama kesinlikle doğru olan mesela ben şuan acaba yükselecek mi derdindeym ama biraz daha beklesem daha sakin olurdu kafam sizi tebrik ediyorum 😂
9 aydir deniyoruz hic beta baktirmadim sadece adetimden 2 3 gun once hep erken gebelik testi yapiyodum onlarda surekli negatifti adet gunum gekdigindede oluyodum 😃 bu sefer hic yapmadim tek suphelendigim sey adetten 2 gun once gelen sutlu kahve akinti o geldi kasik agrim basladi dedim sokuluyorum heralde normalde oyle biseyde arkasindan hemen sokulurum. Bu sefer gelmedi bekledim adetimin 3. Gunu oldu hala gelen yok korkarak yaptim testi 😃 2 defa yaptim yarim saat arayla 2side pozitif sonra saglik ocagina gidip beta icin kan verdim canim

Vücut ağrım vardı ilaç kullanıcaktım bi bakayım dedim ikinci çizgi çıktı 11 gün vardı benimde
merhaba bende polikistik over ım bir çocuğum var 5 yaşında oda 11 ay deneme sonrası oldu allah nasip ederse şimdi ikinciyi düşünüyoruz benimde 3-4 gündr kasıkta ağrım vardı adet olacamışım gibi ama benim hep gecikir adetim daha 5 gün var olmama bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen oldumu ? şuan o kasık ağrısı hafifledi

merhaba bende polikistik over ım bir çocuğum var 5 yaşında oda 11 ay deneme sonrası oldu allah nasip ederse şimdi ikinciyi düşünüyoruz benimde 3-4 gündr kasıkta ağrım vardı adet olacamışım gibi ama benim hep gecikir adetim daha 5 gün var olmama bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen oldumu ? şuan o kasık ağrısı hafifledi

Canım bende normalde adetimden iki yada üç gün önce göğüs ağrısı yaşamaya baslarim şuan 4 aylık hamileyim ve hamile kaldığım ay tek belirtim yaklaşık bir 9 10 gün önce başlayan göğüs agrim oldu başka hiç bir belirti yaşamadım ben. Gerçi vücudumu dinleydmedim çok deprem oldu ben depremden dolayı kendime odaklanamadim
Merhaba bende de şuan aynı belirti var.normalde adetime 2-3 gün kala göğsülerimde biraz hassasiyet veya ağrı olur..şimdi ise 9 gün önceden başladı şaşırdım ama adet zamanı ağrısından daha fazla bi ağrı bu,çok acıyo..yumurtlama günlerini değerlendirdik..adetime şuan 6 gün var. Sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Siz adete kaç gün kala öğrenmiştiniz?

Back
X