Adete 12 gün kala 3 gün süren kanama

Ozlem1817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
338
151
53
28
Kızlar merhaba ilk defa başıma geldi 12 gün önce regl oldum sandım 3 gün sürdü kanama öyle peçeye sürünce gelen değil ama çokta olan bir kanama değildi şimdi normal tarihime 2 gün var aşırı kasık ağrım var bu nedir ne değildir ara kanama mıydı yerleşme kanaması mıydı regl miydi kafamda deli sorular. Kanama olduğu gece beraberlik olmuştu eşimle sahura kalkınca peçeteyle silince gördüm öyle başladı.

Canım bu ay ben de yaşadım aynı durumu. Ayın 30unda reglim bitti. 2si itibariyle değerlendirmeye başlamıştık. 6-7-8de tekrar bir ara kanamam oldu tıpkı senin anlattığın gibi hatta kasık ağrılarım da oldu ciddi ciddi. Şimdi de reglim gecikiyor. Cumartesi ya da pazar olmam lazımdı pazartesi bitti hala olmadım. Olacak gibi de hissetmiyorum normalde hissettirir. Ama test yaptım negatif şu an için. Senin sonucun ne oldu? Hamile misin yoksa kendiliğinden regl oldun mu bahsedebilir misin?

Canım bende bu ay ara kanama yaşadım ve adetim 1 hafta gecikti. 2 gün geçince test yaptım negatif.... 1 hafta sonra kendiliğinden adet oldum.

Canım bende bu ay ara kanama yaşadım ve adetim 1 hafta gecikti. 2 gün geçince test yaptım negatif.... 1 hafta sonra kendiliğinden adet oldum.
Anladım canım ben de hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum adet söktürücü falan önerirse başlarım. Annem de tıpkı senin döngünü söyledi bana yani 6-7-8inde kanaman oldu sen yeniden adet olmayı 6-7-8inde bekle artık dedi. Hamile değilsindir olsa çıkardı döngün değişti dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…