adete 5 gün kala kanama

beyzakaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
23
1
1
27
kızlar merhaba yumurtlamamın üstünde. bikaç gün geçtikten sonra kasık ağrım çok oldu 2 gün boyunca artarak devam etti özellikle sol tarafımda bi de pıt pıt hissi çok var akıntım yumurtlamasan sonra hiç geçmedi be göğüs ağrımda şimdi adet tarihime 5 gün kala kanamam oldu az da değil çokta değil tam anlayamadım ama sancım oluyor yine yerleşme kanaması böyle olmaz değil mi

kızlar merhaba yumurtlamamın üstünde. bikaç gün geçtikten sonra kasık ağrım çok oldu 2 gün boyunca artarak devam etti özellikle sol tarafımda bi de pıt pıt hissi çok var akıntım yumurtlamasan sonra hiç geçmedi be göğüs ağrımda şimdi adet tarihime 5 gün kala kanamam oldu az da değil çokta değil tam anlayamadım ama sancım oluyor yine yerleşme kanaması böyle olmaz değil mi
Yok canım damla gelir sadece kahverengi yada açık pembe 2 gün devam etmez

bu ay adetiniz 5 gün erken gelme kararı almıştır… çok da anormal bir şey değil olur öyle arada. 5 gün de erken yumurtlamışsınız demek ki. gebelik düşünüyorsanız sıkı takip yapmanız lazımHoppa

Yok değil gibi duruyor

Back
X