Adete 2 gün kala Beta hcg

53esra78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
19
8
1
Adete 4 gün kala erken gebelik testi ve kaset teste çift çizgi çıktı. Adete 2 gün kala yani dün kan testi verdim beta 314.0 çıktı. Sizce bu değer normal mi
Screenshot_2022-11-29-14-14-23-17_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.webp

Gayet normal. Kafanızı karıştıran nedir
Yani ilk gebeliğim olacak herşey yolunda giderse. Adetim de gecikmedi. Kaç olması gerekir süreç nasıl olur. Çünkü sorduğum bi kaç kişi değerin düşük diyor kimi normal diyor. Kafam karıştı. Sonuç olarak adet gecikmeden bu değer çıktı, normal mi düşük mü o yüzden sordum

Yani ilk gebeliğim olacak herşey yolunda giderse. Adetim de gecikmedi. Kaç olması gerekir süreç nasıl olur. Çünkü sorduğum bi kaç kişi değerin düşük diyor kimi normal diyor. Kafam karıştı. Sonuç olarak adet gecikmeden bu değer çıktı, normal mi düşük mü o yüzden sordum
Yani şöyle
Değerinize bakılırsa adetiniz çoktan geçmiş. Yani bu ay erken yumurtlamışsınız demek istiyorum. Değer gayet iyi sıkıntı yapmayın 🙏🏼♥️

Ben teşekkür ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah bizlere de dua edin🥰🌺💜
Amin Allah razı olsun 💜 Bekleyen isteyen herkese nasip olsun 🙏 Etmez olur muyum hiç, her zaman için hep öncelik başkalarına sonra kendim için dua ettim. Rabbim sizin yüzünüzü de güldürsün tez zamanda inşallah 🙏💜💜

Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza belirtilerinin nelerdi aylasabilirmisiniz bel ağrısı kabızlık akıntı vs vs

Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza belirtilerinin nelerdi aylasabilirmisiniz bel ağrısı kabızlık akıntı vs vs
Çok teşekkür ediyorum 🙏 Kasıklarımda adet olduğum zamanlardan farklı bir ağrı oluyordu sanki batma ve yanma gibi.belim de ara ara ağrılar oluşuyordu. Kendimi hep yorgun hissediyordum sanki hiç uyumamışım gibi.göğüs uçlarımda da hafif koyulaşmalar başlamıştı. Ama akıntım olmadı benim.

Yarın da kan vericem değerim artıyor mu bakıcaz. Eşimin ailesinde ikiz yok ama halamın ikiz çocuğu var. Bilemiyorum ihtimal olabilir mi 🤷
Kadının genlerinde ikiz olması gerekiyor zaten. Benim adet günümde 468 çıkmıştı ikizlerim var ondan dedim

Değeriniz güzel. Benim 4 kala değerim 104du. Hergun iki kat artıyor zaten önemli olan artışı. Beklenen adet gununde 764du.

Amin Allah razı olsun 💜 Bekleyen isteyen herkese nasip olsun 🙏 Etmez olur muyum hiç, her zaman için hep öncelik başkalarına sonra kendim için dua ettim. Rabbim sizin yüzünüzü de güldürsün tez zamanda inşallah 🙏💜💜
Allah razı olsun inşaAllah 😍💜

Merhaba
Erken dediğiniz ne kadar erken. Mesela döngünün kaçıncı günü yumurtlama olmuş
Yumurta takibi yapmadığım için ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorum maalesef. Ama adetten bir hafta önce 130 beta degeri ile öğrenince erken yumurtlama olduğunu anlıyorum. Şu anda bebeğim hep 10 gün önden gidiyor zaten.

Back
X