Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal. Kafanızı karıştıran nedirAdete 4 gün kala erken gebelik testi ve kaset teste çift çizgi çıktı. Adete 2 gün kala yani dün kan testi verdim beta 314.0 çıktı. Sizce bu değer normal mi Eki Görüntüle 3168341
Yani ilk gebeliğim olacak herşey yolunda giderse. Adetim de gecikmedi. Kaç olması gerekir süreç nasıl olur. Çünkü sorduğum bi kaç kişi değerin düşük diyor kimi normal diyor. Kafam karıştı. Sonuç olarak adet gecikmeden bu değer çıktı, normal mi düşük mü o yüzden sordumGayet normal. Kafanızı karıştıran nedir
Yani şöyleYani ilk gebeliğim olacak herşey yolunda giderse. Adetim de gecikmedi. Kaç olması gerekir süreç nasıl olur. Çünkü sorduğum bi kaç kişi değerin düşük diyor kimi normal diyor. Kafam karıştı. Sonuç olarak adet gecikmeden bu değer çıktı, normal mi düşük mü o yüzden sordum
İçimi rahatlattınız gerçektenYani şöyle
Değerinize bakılırsa adetiniz çoktan geçmiş. Yani bu ay erken yumurtlamışsınız demek istiyorum. Değer gayet iyi sıkıntı yapmayın![]()
Ben teşekkür ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah bizlere de dua edinİçimi rahatlattınız gerçektenteşekkür ediyorum
![]()
Amin Allah razı olsunBen teşekkür ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah bizlere de dua edin![]()
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza belirtilerinin nelerdi aylasabilirmisiniz bel ağrısı kabızlık akıntı vs vsYani ilk gebeliğim olacak herşey yolunda giderse. Adetim de gecikmedi. Kaç olması gerekir süreç nasıl olur. Çünkü sorduğum bi kaç kişi değerin düşük diyor kimi normal diyor. Kafam karıştı. Sonuç olarak adet gecikmeden bu değer çıktı, normal mi düşük mü o yüzden sordum
Çok teşekkür ediyorumHayırlı olsun sağlıcakla alın kucaginiza belirtilerinin nelerdi aylasabilirmisiniz bel ağrısı kabızlık akıntı vs vs
Kadının genlerinde ikiz olması gerekiyor zaten. Benim adet günümde 468 çıkmıştı ikizlerim var ondan dedimYarın da kan vericem değerim artıyor mu bakıcaz. Eşimin ailesinde ikiz yok ama halamın ikiz çocuğu var. Bilemiyorum ihtimal olabilir mi![]()
İkiz gebelik çok fazla beta değeri ile anlaşılmıyor bence. Ben adetime 2 gün kala beta değerim 1200 çıkmıştı. Sanırım bu biraz erken döllenme ile alakalı.Kadının genlerinde ikiz olması gerekiyor zaten. Benim adet günümde 468 çıkmıştı ikizlerim var ondan dedim
Allah razı olsun inşaAllahAmin Allah razı olsunBekleyen isteyen herkese nasip olsun
Etmez olur muyum hiç, her zaman için hep öncelik başkalarına sonra kendim için dua ettim. Rabbim sizin yüzünüzü de güldürsün tez zamanda inşallah
![]()
Rabbim size de bu duyguyu tez zamanda tattırsın inşallahAllahım darısı bana öyle bekliyorum ki bu anı![]()
TeşekkürlerDeğeriniz güzel. Benim 4 kala değerim 104du. Hergun iki kat artıyor zaten önemli olan artışı. Beklenen adet gununde 764du.
Merhabaİkiz gebelik çok fazla beta değeri ile anlaşılmıyor bence. Ben adetime 2 gün kala beta değerim 1200 çıkmıştı. Sanırım bu biraz erken döllenme ile alakalı.
Yumurta takibi yapmadığım için ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorum maalesef. Ama adetten bir hafta önce 130 beta degeri ile öğrenince erken yumurtlama olduğunu anlıyorum. Şu anda bebeğim hep 10 gün önden gidiyor zaten.Merhaba
Erken dediğiniz ne kadar erken. Mesela döngünün kaçıncı günü yumurtlama olmuş