- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
adete iki gun kala gebe kalma sansiniz cok cok dusuk..donguleriniz kac gunde bir ornegin 30 diyelim batimada iki gun var diyorsunuz 13 gun once yumurtlamissinizdir ve yumurta 24 saat dollenme asamasinda oluyo sonra vucuttan atiliyo yani siz suan adet olma asamasindasinizKızlar hiç bilgisi olan yok mu ?
Pko var bende adet periyodum 30 31 gün 12 ekimde adet oldum bu ayda yarın olmam gerekirken dün lekelenmem oldu bugünde yok denecek kadar az oluyor hanı 10 kasım daki birliktelikte döllenme olduysa adet olmamam gerekir değil mi?Gec yumurtladiysan olabilir. Ustunede gorebilirsin. Mumkun yani
1 kızım var adet biter bitmez gebe kaldım şu an 6 yaşında ama adet öncesi korunmasız ilişki ilk defa olduğu için bu konuda bilgi sahibi değilim pko var bende canım yumurtlamam düzensiz o günleri değerlendirdim elimden geldiğince ama gebelik testi yaptım 10 kasım tek çizgiyi gördüm tutmadı muhtemelen çünkü 10 akşamı da lekelenmem olduadete iki gun kala gebe kalma sansiniz cok cok dusuk..donguleriniz kac gunde bir ornegin 30 diyelim batimada iki gun var diyorsunuz 13 gun once yumurtlamissinizdir ve yumurta 24 saat dollenme asamasinda oluyo sonra vucuttan atiliyo yani siz suan adet olma asamasindasiniz
gebelik istiyorsaniz yumurtlama zamanlariniza denk getirin birlikteligi
Bilmiyorumki. Bendede pko vardi gec yumurtlamisim bebegm oldu meselaPko var bende adet periyodum 30 31 gün 12 ekimde adet oldum bu ayda yarın olmam gerekirken dün lekelenmem oldu bugünde yok denecek kadar az oluyor hanı 10 kasım daki birliktelikte döllenme olduysa adet olmamam gerekir değil mi?
Ay ne güzel Allah sonunu getirsin benim içinde dua eder misin ?Benimde ikinci bebişim olsunBilmiyorumki. Bendede pko vardi gec yumurtlamisim bebegm oldu mesela
Kusura bakma canım yanlış okumuşum oldu yazmışsınBilmiyorumki. Bendede pko vardi gec yumurtlamisim bebegm oldu mesela
Bilmiyorumki. Bendede pko vardi gec yumurtlamisim bebegm oldu meselaPko var bende adet periyodum 30 31 gün 12 ekimde adet oldum bu ayda yarın olmam gerekirken dün lekelenmem oldu bugünde yok denecek kadar az oluyor hanı 10 kasım daki birliktelikte döllenme olduysa adet olmamam gerekir değil mi?
Evet bebegim oldu :) 20gunluk suan. Insallh snnde olur 2. BebisinKusura bakma canım yanlış okumuşum oldu yazmışsın
Teşekkür ederim canım çok sağol Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömürler nasip etsinBilmiyorumki. Bendede pko vardi gec yumurtlamisim bebegm oldu mesela
Evet bebegim oldu :) 20gunluk suan. Insallh snnde olur 2. Bebisin
Öyle yapıyorum canım ama olmuyor normalde gebe kalmak gibi bir problemim yoktu pko var ama gebelik oluyordu düşüyordu 2 kaybım var bu sefer olmuyor bunla 4 ay oldu gelen giden yokPko varsa ovu testiyle günlerini takip edip yakalayabilirsin adet öncesi ben ve düşük bi ihtimal ama pko varmış belli mi olur
İlk defa adete 2 gün kala korunmasız birliktelik oldu onda da acaba larım var belki yaşayan arkadaş varsa olabilir diye kendimi kandırıyorumÖyle yapıyorum canım ama olmuyor normalde gebe kalmak gibi bir problemim yoktu pko var ama gebelik oluyordu düşüyordu 2 kaybım var bu sefer olmuyor bunla 4 ay oldu gelen giden yok
anladim adetleriniz duzensizse olabilir bir kac gun daha bekleyin adet gelmezse idrarda test yapin insallah vardir1 kızım var adet biter bitmez gebe kaldım şu an 6 yaşında ama adet öncesi korunmasız ilişki ilk defa olduğu için bu konuda bilgi sahibi değilim pko var bende canım yumurtlamam düzensiz o günleri değerlendirdim elimden geldiğince ama gebelik testi yaptım 10 kasım tek çizgiyi gördüm tutmadı muhtemelen çünkü 10 akşamı da lekelenmem oldu
Önceki adetin gelmesi lazım o da dün ilişki sonrası lekelenmeyle başladı dün gün boyu lekelenme oldu normalde bugün adet günüm olmadı lekelenme devam etti tek umutsuzluğum özür dilerim kırmızı lekelenme olması yani adet dökülemiyor gibi hissediyorumanladim adetleriniz duzensizse olabilir bir kac gun daha bekleyin adet gelmezse idrarda test yapin insallah vardir
Canım neden düşük yaşadıgınla ilgili bi araştırma yaptı mı doktor inşallah tez zaman da nasip olurÖnceki adetin gelmesi lazım o da dün ilişki sonrası lekelenmeyle başladı dün gün boyu lekelenme oldu normalde bugün adet günüm olmadı lekelenme devam etti tek umutsuzluğum özür dilerim kırmızı lekelenme olması yani adet dökülemiyor gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?