- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
Yaptırdım canım hiçbir problem sıkıntı çıkmadıCanım neden düşük yaşadıgınla ilgili bi araştırma yaptı mı doktor inşallah tez zaman da nasip olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırdım canım hiçbir problem sıkıntı çıkmadıCanım neden düşük yaşadıgınla ilgili bi araştırma yaptı mı doktor inşallah tez zaman da nasip olur
anladim bana da olurdu adet olacagim zaman bir kac gun lekelenme surerdi beklerdim olabiliyor bu ay olmazsa diger aya sıkı calisirsiniz sikinti yapmayin bu kadarÖnceki adetin gelmesi lazım o da dün ilişki sonrası lekelenmeyle başladı dün gün boyu lekelenme oldu normalde bugün adet günüm olmadı lekelenme devam etti tek umutsuzluğum özür dilerim kırmızı lekelenme olması yani adet dökülemiyor gibi hissediyorum![]()
yok gorunuyorİşte bu Kızlar biraz önce yaptım yok değil mi?
yok gorunuyor
İnan elimde değil keşke mümkün olsaanladim bana da olurdu adet olacagim zaman bir kac gun lekelenme surerdi beklerdim olabiliyor bu ay olmazsa diger aya sıkı calisirsiniz sikinti yapmayin bu kadar
anliyorum cok iyide biliyorum cok zor konular bunlar iki tup bir dusuk yasayan olarak anlamazmiyim.ikinizdede sikinti yoksa olur insallah Allahin izniyle yasiniz kacKızım çok istiyor bunaltıyor artık sürekli isyanlarda
![]()
Yaş 31 canım yaşta ilerliyor maalesef pko var biraz kilo da var veremiyorum acaba kilodan mı gebe kalkamıyorum bu ay da soğan kürü yapmıştım oysa ki...anliyorum cok iyide biliyorum cok zor konular bunlar iki tup bir dusuk yasayan olarak anlamazmiyim.ikinizdede sikinti yoksa olur insallah Allahin izniyle yasiniz kac
kiloyla ilgisi yok ne kilolular hamile kaliyor gorsen inanamazsin.yasin genc 35 ten sonra dususe geciyoruz kadinlar olarak ama yapi meselesi hamile kalan 40 dada 42 dede kaliyor.ben 36 da kaldim mesela senin yasin gayet iyi.olur canim insallah rahat olmak ve kafadan atmak sart benim hic aklimda yokken hic dusunmedigim bir zamanda oldu hemde dogal yoldan.(esimde sikinti vardi tedavisiz olmuyordu).olunca oyle bir oluyorki zamana birak sikma kendini.Yaş 31 canım yaşta ilerliyor maalesef pko var biraz kilo da var veremiyorum acaba kilodan mı gebe kalkamıyorum bu ay da soğan kürü yapmıştım oysa ki...
Çok haklısın canım inşallah dediğin gibi olur sorun beyinde bitiyor ummadığın anda oluyor ama benim aklımdan çıkmadığı için tutmuyorkiloyla ilgisi yok ne kilolular hamile kaliyor gorsen inanamazsin.yasin genc 35 ten sonra dususe geciyoruz kadinlar olarak ama yapi meselesi hamile kalan 40 dada 42 dede kaliyor.ben 36 da kaldim mesela senin yasin gayet iyi.olur canim insallah rahat olmak ve kafadan atmak sart benim hic aklimda yokken hic dusunmedigim bir zamanda oldu hemde dogal yoldan.(esimde sikinti vardi tedavisiz olmuyordu).olunca oyle bir oluyorki zamana birak sikma kendini.
benim 3.5 yasinda bir kizim var.ikinci geliyor insallah Allahin izniyleÇok haklısın canım inşallah dediğin gibi olur sorun beyinde bitiyor ummadığın anda oluyor ama benim aklımdan çıkmadığı için tutmuyorilk bebek mi ikinci bebek mi geliyor canım?Bu arada Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum
![]()
aynen canim adet olmussun olmazdin diye dusunuyorum ama sunu anlamadim adetlerin duzensiz olsa bile adete iki gun kala yumurtlamis olamazsin hadi adetten hemen sonra olabilir ama adete iki kala bilmiyorum.mesela benimde dongulerim arasi uzun 34 35 de olurum son gebeligimdede zaten gec dollenme olmus gebelik takibinde ortaya cikti baktik hep geriden gidiyor bebek hep bir hafta geri doktor gec dollenme deyip bir hafta one cekti son adetiBu arada adet oldum sabaha karşı ovulasyon döneminde tutmadı kesinleşti ama adete 2 gün kala ki birliktelik tutsaydı adet olmazdım değil mi?Adet oluyorum yanı lekelenme yok bildiğin adet oluyorum![]()
Oyyy çok sevindim ne güzel Allah evlatlarını sana bağışlasın canım sağlıklı ömürler nasip etsinbenim 3.5 yasinda bir kizim var.ikinci geliyor insallah Allahin izniyle
Hiç bir fikrim yok İnan kuzum sadece tahmin ettim nette baktım kalan varmış azda olsa umut etmiştim ama onlar adet olmamış ben oldum o ihtimalde sıfırlandı tutmadı olmadı kısmette yokmuşaynen canim adet olmussun olmazdin diye dusunuyorum ama sunu anlamadim adetlerin duzensiz olsa bile adete iki gun kala yumurtlamis olamazsin hadi adetten hemen sonra olabilir ama adete iki kala bilmiyorum.mesela benimde dongulerim arasi uzun 34 35 de olurum son gebeligimdede zaten gec dollenme olmus gebelik takibinde ortaya cikti baktik hep geriden gidiyor bebek hep bir hafta geri doktor gec dollenme deyip bir hafta one cekti son adeti
anladim canim hayirlisi olur insallah zamani vardir mutalaka olursa bi gun lutfen yaz banaHiç bir fikrim yok İnan kuzum sadece tahmin ettim nette baktım kalan varmış azda olsa umut etmiştim ama onlar adet olmamış ben oldum o ihtimalde sıfırlandı tutmadı olmadı kısmette yokmuş
inşallah canım olurda yazarımanladim canim hayirlisi olur insallah zamani vardir mutalaka olursa bi gun lutfen yaz bana
Yok canımİşte bu Kızlar biraz önce yaptım yok değil mi?
Adet oldum canımYok canım