Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimAdetine iki gün var daha merak etme yukselicek inşallah bol bol dua edicez canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimAdetine iki gün var daha merak etme yukselicek inşallah bol bol dua edicez canım
Ayyy nasıl yakaladın kız tebrik eferim MaşaAllahSonuç çıktı kızlar çok minnakken yakalamışımhepinizden dua istiyorum 2 kimyasalım var sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim tüm isteyenlere versin L ladygirl01 @rojbininannesi @ziyagillerdenmiyimneyim
onbirmayis
Çok teşekkür ederim canım.Ayyy nasıl yakaladın kız tebrik eferim MaşaAllahsağlıkla ilerlesin
![]()
Canım hayırla gelsin inşallah gözünüz aydınSonuç çıktı kızlar çok minnakken yakalamışımhepinizden dua istiyorum 2 kimyasalım var sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim tüm isteyenlere versin L ladygirl01 @rojbininannesi @ziyagillerdenmiyimneyim
onbirmayis
Hayırlı olsun, tam kana geçmeye başlamışken yakalamışsınız. Insallah hayırlısıyla, sağlıcakla kucağınıza da alırsınız.Sonuç çıktı kızlar çok minnakken yakalamışımhepinizden dua istiyorum 2 kimyasalım var sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim tüm isteyenlere versin L ladygirl01 @rojbininannesi @ziyagillerdenmiyimneyim
onbirmayis
Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızGözünüz aydın hayırla gelsin inşallah benim de geçen ay kimyasal olmuştu bu ay da ayın 16 sında 1486 oldu beta HCG ama 18 inde karından kese gözükmedi cuma günü tekrar muayane istedi doktor
Teşekkür ederimCanım hayırla gelsin inşallah gözünüz aydın
Birşey soracağım gebelik testin de ki i T çizgisi koyulaştı mı yoksa aynı mı duruyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun, tam kana geçmeye başlamışken yakalamışsınız. Insallah hayırlısıyla, sağlıcakla kucağınıza da alırsınız.
Bende reglimden 1 gün önce yapmıştım bi tık daha belirgin cikti çizgim şu an 5 hafta 1 günlük. Hayırlı olsun sağlıkla sihhatle dünyaya gelsin bebislerimizArkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi![]()
Amin canım insallahEvet çok yeni sanırım bende adete 5 kala silik çizgiyle öğrendim dün akşam kan verdim 20.48 çıktı sonucum.. şimdi regliye 2 gün var pzrtsi tekrar kan vericem inşallah sağlıkla artar seninkide![]()
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinlerBende reglimden 1 gün önce yapmıştım bi tık daha belirgin cikti çizgim şu an 5 hafta 1 günlük. Hayırlı olsun sağlıkla sihhatle dünyaya gelsin bebislerimiz
İnşallah çok teşekkür ederim. Sağlıkla artsın değerin sağlıkla ilerlesinEvet çok yeni sanırım bende adete 5 kala silik çizgiyle öğrendim dün akşam kan verdim 20.48 çıktı sonucum.. şimdi regliye 2 gün var pzrtsi tekrar kan vericem inşallah sağlıkla artar seninkide![]()
Ayyyy anca gördüm mesajı çok mutlu oldum inşallah çok güzel sağlıklı bir gebeliginiz olur inşallahSonuç çıktı kızlar çok minnakken yakalamışımhepinizden dua istiyorum 2 kimyasalım var sağlıkla ilerlesin inşallah rabbim tüm isteyenlere versin L ladygirl01 @rojbininannesi @ziyagillerdenmiyimneyim
onbirmayis
Merhaba ilk yaptiginiz silik cizgili testi sabah ilk idrarla mi yapmistiniz acaba yoksa gun icinde miArkadaşlar adetime 2 gün var test yaptım 10.dkda baktım böyleydi sizde görüyorsunuz değil mi gözlerim yanılmıyor değil mi![]()
Merhaba akşamdıMerhaba ilk yaptiginiz silik cizgili testi sabah ilk idrarla mi yapmistiniz acaba yoksa gun icinde mi