• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 2 gün kala hamilelik testi negatif çıkup hamile olan var mı ve belirtileriniz nelerdi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sema0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sema0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
2
1
1
32
2 defa düşük yaptım maalesef. Belirtilerim var ama geçen ayda yaşadım hayal kırıklığına uğramıştım bu sefer daha uzun sürdü belirtilerim. Göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet, 9 gün önce başladı. Yorgunluk alt karında gerginlik vs. Ya da psikolojik mi bilmiyorum kafam çok karışık yardımcı olur musunuz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağına almayı 🙏

Benim de adetime 5 gün falan kaldı ama tam net bi tarihte de olmuyorum aslında. Göğüste hassasiyet karında şişlik kasıklarda ağrı ne ararsanız var. Bugün eşimle birlikte olduktan sonra pespembe bir kanamam oldu ilk defa başıma geliyor korktum açıkcası... Yerleşme kanaması olabilir mi? Anlamadım da..

benimde adetim düzenli değil. Yumurtlama erken ya da geç olabiliyor. Umarım öyledir ve hamilesindir. Yanıltmak umut vermek istemem tabi yerleşme kanaması olabilir. Adet tarihinden önce oluyor bende olmadı belki geç döllenmedir diye umut ediyorum. Sabırsızlık ve belirsizlik çok kötü birşey. Âdet tarihin geçmesini beklemekten başka çare yok

Back
X