- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 30
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Hayır benim döngüm 28 gün 29. Gün belli belirsiz bi çizgiyle öğrendim çizgi aşırı silikti. 30. Gün değerim 130du geç döllenme değil başından beri haftasında ilerledi. Daha önceki gebeliklerimde 26. Gün öğrendiğimde olmuştu belli olmuyor yani. Allah gönlünüze göre versinAdetim düzenlidir. Geç döllenme olsa geç yumurtlam gerekir diye düşünüyorum. Ama benim 14 gün yumurtlama günüm oluyor genelde. Adete kaldı 2, sonuç negatif ise kesin gebelik yok mu diye yorumlamaliyiz?
Benim bugün 27. Gün bugün negatif çıktı malesef. Çarşamba regl günüm. Bu yorumunuz bana moral oldu çok teşekkür ederimHayır benim döngüm 28 gün 29. Gün belli belirsiz bi çizgiyle öğrendim çizgi aşırı silikti. 30. Gün değerim 130du geç döllenme değil başından beri haftasında ilerledi. Daha önceki gebeliklerimde 26. Gün öğrendiğimde olmuştu belli olmuyor yani. Allah gönlünüze göre versin
Evet negatifti pozitif çıktığı gün hastaydım antibiyotik kullanıcaktım eşim ısrar etmişti test yap diye öyle yapmıştım28. Günden önce de test yapmış miydiniz peki?
Öğrenirsin ben 2 gün kala öğrendim
Benim bugün iki gün kaldı ama negatif çıktıÖğrenirsin ben 2 gün kala öğrendim
Ben de dün test yaptım aynı böyle silik çizgi çıktı markası ARTIMED sonra farklı eczaneden aldım 3 kaset test üçü de negatif çıktı bugün. Ümidim kesildi bu aydanEvet negatifti pozitif çıktığı gün hastaydım antibiyotik kullanıcaktım eşim ısrar etmişti test yap diye öyle yapmıştımtestimi de ekliyim çok ümit vermekte istemiyorum ama belli olmuyor gerçekten dediğim gibi daha erken öğrendiğimde olmuştu inşallah gönlünüze göre olsun
Bayafa belirgin bi çizgi aslında ama işte testler yanıltabiliyor hassasiyetleri farklı olabilşyor. İnşallah pozitiftirBen de dün test yaptım aynı böyle silik çizgi çıktı markası ARTIMED sonra farklı eczaneden aldım 3 kaset test üçü de negatif çıktı bugün. Ümidim kesildi bu aydanbak dün silik çıkanı ekliyorum.
Markası aynıydı ama test farklıydı. Bu beyaz. Yeni aldiklarim maviydi kenarlikari. Hassasiyetleri aynı mi bilmiyorum. Hatta bugun sabah idrarı ile baktım yine negatif. Demek ki yok diye düşündümBayafa belirgin bi çizgi aslında ama işte testler yanıltabiliyor hassasiyetleri farklı olabilşyor. İnşallah pozitiftir
Eğer geç döllenme olduysa bilememBenim bugün iki gün kaldı ama negatif çıktıbu kesin yok demek mi.. O yüzden açtım bu postu. Benim gibi önce negatifi görüp sonra hamiş olan var mı diye.
Benim de adetim düzenlidir. Adete 2 gün kala tüm idrar testlerim negatifti. Adete 1 gün kala kaset test negatif, erken gebelik testi silik çıktı. Adet günü yani yumurtlamadan 14 gün sonra kaset testte silik çıkmaya başladı. Bence adet günü tekrar denemelisin.Adetim düzenlidir. Geç döllenme olsa geç yumurtlam gerekir diye düşünüyorum. Ama benim 14 gün yumurtlama günüm oluyor genelde. Adete kaldı 2, sonuç negatif ise kesin gebelik yok mu diye yorumlamaliyiz?
Sonra hamile olduğunuzu mu ogrendiniz?Benim de adetim düzenlidir. Adete 2 gün kala tüm idrar testlerim negatifti. Adete 1 gün kala kaset test negatif, erken gebelik testi silik çıktı. Adet günü yani yumurtlamadan 14 gün sonra kaset testte silik çıkmaya başladı. Bence adet günü tekrar denemelisin.
Evet bugün bat günüm, kan verdim 44.20 çıktı ama bakalım inşallah düzenli artar, şuan tedirgin beklemedeyim.Sonra hamile olduğunuzu mu ogrendiniz?
İnşallah, hafif adet sancım var ama.Evet bugün bat günüm, kan verdim 44.20 çıktı ama bakalım inşallah düzenli artar, şuan tedirgin beklemedeyim.
inşallah seninde yarın 2. çizgi görünür.
İçini ferah tut, adet sancısıyla gebelik belirtileri çok benziyor. İnşallah pozitif çıkar yarın.İnşallah, hafif adet sancım var ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?