Adete 2 gün kala idrar testi negatiffffffff😞

maviesme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
109
46
28
31
Kızlar merhaba. Adetime 2 gün kaldı. 4 gün kala beta hcg <1.20 ydi. Aynı gece idrar testimde silik çizgi vardı. Bugün idrar testim negatif ama ovülasyon testim böyle bir bakar mısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 491
İstersen yarın kan ver eğer gebelik varsa yükselmiştir değer

Ovulasyon testi daha koyu hatta c çizgisinden kat ve kat daha koyu olunca çoğu kişi gebeliğini öğreniyor canım bazen gebelik testleride yaniltabiliyor oyuzden reglinin geçmesini beklemek tavsiye edebilirim 🤗

Kızlar merhaba adetime üç gün kala erken geb. testi yaptım başta bişey çıkmadı ama yarım saat sonra bi baktım silik çizgi oluşmuş bundan önce yaptıklarımda hiç çıkmamıştı şimdi adetim iki gün gecikti belirtilerimde var ne yapmalıyım

Kızlar merhaba adetime üç gün kala erken geb. testi yaptım başta bişey çıkmadı ama yarım saat sonra bi baktım silik çizgi oluşmuş bundan önce yaptıklarımda hiç çıkmamıştı şimdi adetim iki gün gecikti belirtilerimde var ne yapmalıyım
gecikmişte yani. ihtimali var yeni döllenme olmuştur geckme takıbınde bı kaset test dha yap belirginleşecektır.

Kızlar merhaba. Adetime 2 gün kaldı. 4 gün kala beta hcg <1.20 ydi. Aynı gece idrar testimde silik çizgi vardı. Bugün idrar testim negatif ama ovülasyon testim böyle bir bakar mısınız
Benimde adetime 4 gün kala böyleydi ovulasyon adetim oldum canım umarım sen hamiş olursun

Negatif çıkmasından korkuyorum idrarda kokuda belirti sayılır mı
Hyir o az su ictiginin göstergesidir. Belirtileri bırak adet ve gebe belirtileri aynı birbiriyle.
Bı iki gün geçsin olmazsan yap korkunun ecele faydası yok merak etmiyoss da bekle. Ama heveslenip bklemek çok kotu onu biliyorum

Back
X