- 3 Ekim 2024
- 256
- 77
- 18
- 30
- Konu Sahibi sykangelin33
Burada bazı kadınların pik yapmış adete yakın ve hamile olduklarını öğrenmişler. Benimmk pik değil fakat yine de biraz koyu çıkınca umutlandım acaba gebelik olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya elimde var gebelik testi ama kaç aydır olmayınca negatif görüp iyice moralimi bozmak istemiyorumGebelik testi yapsanız çıkar aslında
Başka türlü anlayamazsın ya adetini bekle o zaman yada test yap canımYa elimde var gebelik testi ama kaç aydır olmayınca negatif görüp iyice moralimi bozmak istemiyorum
Yarın yapacağım inşallahBaşka türlü anlayamazsın ya adetini bekle o zaman yada test yap canım
Pik değil canım. Regl gecikmeni bekle sonrasında erken gebelik testi yap bence. Benim hamileyken daha yeniyken hatta cok belirgin çıkmıştı LH değeriEki Görüntüle 3678191 Adetime 2 gün var ve ben bugün LH ovulasyon testi yaptım. Yapay zeka adete 2 gün kala T çizgisi bu kadar koyu çıkmaz erken gebelik belirtisi olabilir diyor. Sizce ne olabilir?
Burada bazı kadınların pik yapmış adete yakın ve hamile olduklarını öğrenmişler. Benimmk pik değil fakat yine de biraz koyu çıkınca umutlandım acaba gebelik olabilir mi?
öyle de lh testi ile anlayamazsın ki ki silik çıkmış resimdeki de pik değil aslındaYa elimde var gebelik testi ama kaç aydır olmayınca negatif görüp iyice moralimi bozmak istemiyorum
Anladım teşekkür ederimPik değil canım. Regl gecikmeni bekle sonrasında erken gebelik testi yap bence. Benim hamileyken daha yeniyken hatta cok belirgin çıkmıştı LH değeri
Evet pik değil farkındayım ama yapay zeka T çizgisi yine de bu kadar koyu çıkmamalıydı diye söyleyince acaba mı demiştimöyle de lh testi ile anlayamazsın ki ki silik çıkmış resimdeki de pik değil aslında
idrar testi yap canım yarın sonuç negatif bile olsa ona Gore devam edersin hayatına ikilemde kalmak daha zorEvet pik değil farkındayım ama yapay zeka T çizgisi yine de bu kadar koyu çıkmamalıydı diye söyleyince acaba mı demiştim
Maalesef öyle, 19 aydır deniyorum bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağız zatenidrar testi yap canım yarın sonuç negatif bile olsa ona Gore devam edersin hayatına ikilemde kalmak daha zor
hadi inşallah bu ay tutumuşturrMaalesef öyle, 19 aydır deniyorum bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağız zaten
İnşallah hayırlısı ilehadi inşallah bu ay tutumuşturr