Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala LH testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BE1829C1-12EC-43C4-8024-954F6C99F4D4.webp

LH kanda aranan bir hormon değil mi ya, idrar testi de mi varmış 😳 Acaba Hcg yazacaktınız da LH mı yazdınız?
Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yapıp çok net çift çizgi görmüştüm.
Bence hemen sizce yapın.

Hemen gebelik testi yapın hamile olma ihtimali yüksek
Gerçekten mi inşaallah mucize gerçekleşmiştir
LH kanda aranan bir hormon değil mi ya, idrar testi de mi varmış 😳 Acaba Hcg yazacaktınız da LH mı yazdınız?
Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yapıp çok net çift çizgi görmüştüm.
Bence hemen sizce yapın.
idrarda da bakılıyor canım yumurtlamayı yakalayabilmek için

Oladabilie olmayadabilir. Lh adet oncesi artabiliyormus benimde hep boyle cikardi. Ama hamileyken c cizgisi asiri silik kalmisti t ise cok cok cok koyuydu

Oladabilie olmayadabilir. Lh adet oncesi artabiliyormus benimde hep boyle cikardi. Ama hamileyken c cizgisi asiri silik kalmisti t ise cok cok cok koyuydu
Benim diğer aylarda hiç böyle koyu çıkmıyordu daha silik olurdu ama bu ay epey koyu geldi bana inşaallah vardır yaa dua edin ne olur

Kızlar ne diyorsununuz çok heyecanladım evde gebelik testi de yok eşime de söyleyip boşuna ümitlendirmek istemiyorum oofff inşaallah gebelik vardır yaa ☺️

Kızlar ne diyorsununuz çok heyecanladım evde gebelik testi de yok eşime de söyleyip boşuna ümitlendirmek istemiyorum oofff inşaallah gebelik vardır yaa ☺
Test alıp yapcan ihtimal yüksek bizim diyeceğimiz bu artık

bu ay adetimden bir gün önce yapmıştım kopkoyu çift çizgim vardı ertesi günü adet oldum. Umarım siz hamilesinizdir haber bekliyoruz :)

Bende lh de iki gün böyle olunca HCG yapmıştım pozitifi gördüm acaba sizin sonuç ne oldu konu sahibi

Merak ettim bir haber var mı Acaba inşallah hamilesinzdir

Back
X