Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen gebelik testi yapın hamile olma ihtimali yüksek
Gerçekten mi inşaallah mucize gerçekleşmiştirHemen gebelik testi yapın hamile olma ihtimali yüksek
idrarda da bakılıyor canım yumurtlamayı yakalayabilmek içinLH kanda aranan bir hormon değil mi ya, idrar testi de mi varmışAcaba Hcg yazacaktınız da LH mı yazdınız?
Ben adete 3 gün kala erken gebelik testi yapıp çok net çift çizgi görmüştüm.
Bence hemen sizce yapın.
Benim diğer aylarda hiç böyle koyu çıkmıyordu daha silik olurdu ama bu ay epey koyu geldi bana inşaallah vardır yaa dua edin ne olurOladabilie olmayadabilir. Lh adet oncesi artabiliyormus benimde hep boyle cikardi. Ama hamileyken c cizgisi asiri silik kalmisti t ise cok cok cok koyuydu
Test alıp yapcan ihtimal yüksek bizim diyeceğimiz bu artıkKızlar ne diyorsununuz çok heyecanladım evde gebelik testi de yok eşime de söyleyip boşuna ümitlendirmek istemiyorum oofff inşaallah gebelik vardır yaa ☺
Benim diğer aylarda hiç böyle koyu çıkmıyordu daha silik olurdu ama bu ay epey koyu geldi bana inşaallah vardır yaa dua edin ne olur
malesef hamile değilimMerak ettim bir haber var mı Acaba inşallah hamilesinzdir