Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

YaparsinMinii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
504
1.813
33
Kızlar gecenin bu saatinde yazıyorum kusura bakmayın. Deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile bi denemek istedim böyle çıktı. Adetime 2 gün kaldı. Böyle çıkması gebelige işaret olabilir mi🤔

Eklentiler

• IMG_20210126_004140.webp
    IMG_20210126_004140.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 209
Kızlar gecenin bu saatinde yazıyorum kusura bakmayın. Deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile bi denemek istedim böyle çıktı. Adetime 2 gün kaldı. Böyle çıkması gebelige işaret olabilir mi🤔
Ovül testi gebelik göstermez diye biliyorum canım

Öğrenen var yanılan da var ne yazıkki. Ben böyle 10 tane harcamıştım boşuna. T çizgisi kopkoyu olursa gebelik belirtisi oluyor canım

Şevkini kırmak istemem canım ama büyük ihtimal gebe değilsin :( yada daha beta 10 bile değil. T çizgisi koyu olması gerekiyor. Sizinki çok silik. Adete yakın lh hormonlarında dalgalanma olur, ve sizinkinden çok daha koyu dalgalanır ama adetle sonuçlanır. Adet olursan üzülme, yeni ay Yeni umuttur, İnşallah hamilesindir🙏

Şevkini kırmak istemem canım ama büyük ihtimal gebe değilsin :KK43: yada daha beta 10 bile değil. T çizgisi koyu olması gerekiyor. Sizinki çok silik. Adete yakın lh hormonlarında dalgalanma olur, ve sizinkinden çok daha koyu dalgalanır ama adetle sonuçlanır. Adet olursan üzülme, yeni ay Yeni umuttur, İnşallah hamilesindir🙏
Negatif sonuçlara alışkınım aslında 😔 Yarin ola hayr ola bakalım

Bu şekildeki bi test gebelikle ilgili hiç bişey göstermez. LH vücutta her zaman var zaten adet olurken yapsan bile illa silik çizgi çıkar. Üst üste silikleşmeden kopkoyu çıkarsa o zaman gebeliği düşündürür bu şekilde değil

GEbelik olsa ikisi eşit pik çıkıyor bu silik çıkmış canım ama yinede gebelik testi yapmak en net sonucu verir

Kızlar yeni başlık açmak istemedim. Burdan devam edeyim. Ovulasyonla bu ay 2. Denememizi yaptık.
Bugün regl günüm gündüz kahverengi lekelenmem oldu ki her adet doneminde oluyor. Ben onu gorunce adet oldum diye ümidimi kesmistim. Ama simdi baktim pembeye dönmüş . Adet sancısı da var. Ama ilk defa böyle aralıklı bir sancı yaşıyorum. Arada bi batma oluyo sonra geciyo🙄

Kızlar yeni başlık açmak istemedim. Burdan devam edeyim. Ovulasyonla bu ay 2. Denememizi yaptık.
Bugün regl günüm gündüz kahverengi lekelenmem oldu ki her adet doneminde oluyor. Ben onu gorunce adet oldum diye ümidimi kesmistim. Ama simdi baktim pembeye dönmüş . Adet sancısı da var. Ama ilk defa böyle aralıklı bir sancı yaşıyorum. Arada bi batma oluyo sonra geciyo🙄
Az ve sulu olduysa lekelenme gibi olduysa (ped dolduracak kadar değil yani) olabilir

Back
X