- 24 Ocak 2021
- 504
- 1.813
- 33
- Konu Sahibi YaparsinMinii
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovül testi gebelik göstermez diye biliyorum canımKızlar gecenin bu saatinde yazıyorum kusura bakmayın. Deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile bi denemek istedim böyle çıktı. Adetime 2 gün kaldı. Böyle çıkması gebelige işaret olabilir mi![]()
Yaaa olabilir miEvet canım bu şekilde gebelik öğrenen çok fazla büyük ihtimalle sen de hamilesin hayırlı olsun![]()
Evet bu şekilde ogrenen kişiler de varmış . Ama kesin sonuç gebelik testi ile bakmak tabi. İnşallah yarin sabah alacagim eczaneden bi taneOvül testi gebelik göstermez diye biliyorum canım
İnşallah gebelik testi pozitiftirEvet bu şekilde ogrenen kişiler de varmış . Ama kesin sonuç gebelik testi ile bakmak tabi. İnşallah yarin sabah alacagim eczaneden bi taneYarın güzel haberlerle gelin inşallah
![]()
Negatif sonuçlara alışkınım aslındaŞevkini kırmak istemem canım ama büyük ihtimal gebe değilsinyada daha beta 10 bile değil. T çizgisi koyu olması gerekiyor. Sizinki çok silik. Adete yakın lh hormonlarında dalgalanma olur, ve sizinkinden çok daha koyu dalgalanır ama adetle sonuçlanır. Adet olursan üzülme, yeni ay Yeni umuttur, İnşallah hamilesindir
![]()
Hmm benim ki silikÖğrenen var yanılan da var ne yazıkki. Ben böyle 10 tane harcamıştım boşuna. T çizgisi kopkoyu olursa gebelik belirtisi oluyor canım
Bnde gostermez biliyorum. Gosterdi diyenlerinde yumurtlama gunu gibi 2kopkoyu cikiyo.oyle atiyolar testlerini.(ovulasyonn test LH , gebelik testi HCG ile calisiyo)Ovül testi gebelik göstermez diye biliyorum canım
Bu şekildeki bi test gebelikle ilgili hiç bişey göstermez. LH vücutta her zaman var zaten adet olurken yapsan bile illa silik çizgi çıkar. Üst üste silikleşmeden kopkoyu çıkarsa o zaman gebeliği düşündürür bu şekilde değilKızlar gecenin bu saatinde yazıyorum kusura bakmayın. Deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile bi denemek istedim böyle çıktı. Adetime 2 gün kaldı. Böyle çıkması gebelige işaret olabilir mi![]()
GEbelik olsa ikisi eşit pik çıkıyor bu silik çıkmış canım ama yinede gebelik testi yapmak en net sonucu verirKızlar gecenin bu saatinde yazıyorum kusura bakmayın. Deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile bi denemek istedim böyle çıktı. Adetime 2 gün kaldı. Böyle çıkması gebelige işaret olabilir mi![]()
Yaptınız mi gebelik testiKızlar gecenin bu saatinde yazıyorum kusura bakmayın. Deneyimleyen varsa yazabilir mi?
Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile bi denemek istedim böyle çıktı. Adetime 2 gün kaldı. Böyle çıkması gebelige işaret olabilir mi![]()
Bugün regl oldumYaptınız mi gebelik testi
Az ve sulu olduysa lekelenme gibi olduysa (ped dolduracak kadar değil yani) olabilirKızlar yeni başlık açmak istemedim. Burdan devam edeyim. Ovulasyonla bu ay 2. Denememizi yaptık.
Bugün regl günüm gündüz kahverengi lekelenmem oldu ki her adet doneminde oluyor. Ben onu gorunce adet oldum diye ümidimi kesmistim. Ama simdi baktim pembeye dönmüş . Adet sancısı da var. Ama ilk defa böyle aralıklı bir sancı yaşıyorum. Arada bi batma oluyo sonra geciyo![]()
Evet lekenme şeklindeydi, ama şimdi de hiç bişi yok, . Ümitlenmedim desem yalan olur. Öğleden sonra kan vermek için hastaneye gideceğim inşallah Hayırlsıyla bu sefer tutmuştur.Az ve sulu olduysa lekelenme gibi olduysa (ped dolduracak kadar değil yani) olabilir