Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gun kala ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guzel haber yok malesf canim ya bat yarin benim. Kaset te cikmiyor olsaydi bugun cikardi herhalde diyorum. Regl bekliyorum öyle
Hic belli olmaz ne zaman dollenme oldugunu bilmek zor. Adet gununuz 2 3 gun gecerse ki insallah bebekten dolayi gecer tekrarlarsiniz testi

Erken de çıkıyor mu ertesi gün yaptığım kasette de vardı ben hayret ediyorum zaten benim iki kez oldu Boyle insallah 3 olmaz saglıklı olur ve tutunur tek dileğim bu
Erken gebelik testinden nefret ettim ısrarla almadim ve yapmadim canim. Kaset testim vardi 5 alti tane hergun bir tane yaptim. Erken gebelikte 3 defa yakaladım ben ve adet gunu yine oldum. Oyle bilmek daha çok üzüyor aklıma takılıyor hep. Kasette çıksın istiyorum o yüzden. Hayirlisi

Kasette cıkınca da oluyo olcak olan tecrübeyle sabit iki kez ya hadi bi kere oldu ikinci niye beni buldu isyan etmiş gibi oluyorum ama elimde degıl olsa bu dert olmasa bi dert bu bi yol zorlu biliyorum yakın da hissediyorum saglıklı gebelik de olcak ama moralim bozuluyo adet günü gelmeden bakmam artık bakarım var beklerim böyle cok üzülüyorum olcak illa ki sen de sıkma canını

Lekelenmem basladi benim de yarin tam baslar. Vallahi bilmiyorum canım. Daha önce kimyasal gecirdim ve hep erken gebelikte gördüm. Sonra gebelik yaşadım onu battan 2 gun sonra testte gördüm. O güne kadar sabredip yapmadjm. Bu seferde 3 aylik kalbi durdu . Gecen ay yine kimyasal oldu. Bu ay hadi oluvusyonla beslenmeyle savaşa hazırlanır gibi elimden gelen herseyi yaptim. Yok bak yine olmadı. Dun oluvusyonum tam pikti ya. Yumurtlamadaki gibi. Oluvusyona da tovbe çektim. Oda beni cok strese koydu ve oldu mu olacak mi nasil cikti diye beynim bulandı resmen. Benle evlenenler 2. Ye dönüyor artik ya. Hersey normalken niye olmaz diye yukseliyorumm bu seferde Allah nasip etmiyor demekki deyip yutuyorum. Demekki bende çocuksuz yasayacam ya. Bu duyguyu yasamadan göçüp gidecem. Baska açıklaması yok. Sabir sabir da 50 yaşından sonra mi olacak bu. Çıldırmamak elde degil

İsyan etme bana da niye ben dıye geliyolar bazen.. ovulasyon seni sitrese sokuyosa onu da yapma ben de erkenden gebelik testine baslamıycam bi kere olmus saglıklı gebelik ona baktılar mı pıhtılasma falan mı var? niye olmasın canım.. bi engel yok tek seyimiz sitres daha 4 ay oldu inan 40 yıl attım ama buranın da etkisi büyük merak ediyo insan zaten hadi yap hadi yap olayı da cok oluyo öğrenince erken den ne oluyo sanki bilme daha iyi 4 ayın 2 ayı kimyasal gebelik sitresi yetıyo bilmeseydim daha iyiydi sen de seni sitrese sokuyosa test yapma ovulasyon da yapma adet bitti mi bi gün iki gün arayla ilişki rahim alışıyo demekki nasip olcak kapacak canını sıkma sende ney sitres yaratıyosa kaldır oldu olmadı elinden geldiği kadar düşünme sadece keyfine bak ben öyle dusunuyorum

Aynen oyle. Disarda çevren hani daha yok mu baskısı. Burada oldu olacak stresi. Alip basimi gidesim geliyor bazan. Hicbir sorun yok canim hersey normal. Nasip olmuyor demekki bilemedim. Artik kendi olursa ben istemeyecem. Tükenmişlik sendromuna girdim resmen.

Öyle düşünme hiç bi sorun yok daha ne olcak cok sükür daha yok mu diyene de diyeceksin ki nasip bu işler şimdilik düşünmuyorum yada kendimi hazır hissetmiyorum de geç denemeye devam et herkez her seyi bilmek zorunda degıl kendine de eziyet etme bittikten sonra devam nasip olacak canım her seyin zamanı var

Merhaba :) insallah her birimiz sağlıklı bir şekilde gebe kalırız Allahtan umit kesilmez. En saglikli sekilde evladimiz olsun insalllah... reglime iki gün var. Ovulasyon testimi ekliyorum. Bugünde hafif pembemsi leke geldi. Bakabilirsiniz çok sevinirim :)

Eklentiler

• 20220211_110201.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 119
Canım zaten regl ine 2 gün kalmış artık gebelik testi yapsan varsa cıkar zaten hiç ovulasyona gerek yok gebelik testini yap

Canım zaten regl ine 2 gün kalmış artık gebelik testi yapsan varsa cıkar zaten hiç ovulasyona gerek yok gebelik testini yap
Evet canım haklisin.. ama tek cizgi görmek istemiyorum psikolojik olarak insanı üzüyor:) regl gecikirse yapacagim:)))

Canım ben bugün regl oldum. Kırmızı kanı gördüm:) Hayirlisi olsun. Sağlıklı gebelik geçirelim her birimiz insallah.. Ben 29 ocakta pik gordum. 12. Gunde lekelenme, 13. Günde regl başladı. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…