Benimde 12 yarın 13 olacak 15 temuz olmuştum 16 temuz klomen kullandığım için erken pik 24 temuz çatlamış doktor kontrolünde beklıyorum işteBen 12 de yaptım çok silik çıktı
Bu sabah freely kaset test yaptım elimde o vardı negatif çıktı ve aradan bir saat geçince ortasında yan çizgi oluştu neden acabaVar gibi gorunuyo aeox kuruma çızgıdı bile çıkarmıyo tekrarlasaydın
Yan cizgi derken nasıl anlyamadım resmını atarmısınBu sabah freely kaset test yaptım elimde o vardı negatif çıktı ve aradan bir saat geçince ortasında yan çizgi oluştu neden acaba
Bat gunun geldıyse hiç ugraşma direk kan verBenim de kontrast yapınca görünen bi gölge var dünkü testimde. Normal halinde görünmüyor. Çok net negatif ama yine de bi umut işte. Testim predictor early. Bat gününde yani dün yaptım
Bende göremedim canımKızlar adetime 2 gün var önerilerinize göre Awox aldım ikinci çizgi silik çıktı 5.dakikada var mıdır?Geçen ay başka bir test de böyle çıkardı ama âdet oldum kimyasal gebelik de yaşadım korkuyorum
Yan cizgi derken nasıl anlyamadım resmını atarmısın
Regl oldum bugün maalesefBat gunun geldıyse hiç ugraşma direk kan ver
Siz ne yaptınızÇok parlamış tam goremedım ama ya test bozuk yada idrar cok damlatılmış
Yok gb canım amaKızlar adetime 2 gün var önerilerinize göre Awox aldım ikinci çizgi silik çıktı 5.dakikada var mıdır?Geçen ay başka bir test de böyle çıkardı ama âdet oldum kimyasal gebelik de yaşadım korkuyorum
Yok maalesefYok gb canım ama
Evet yok maalesefYok gb canım ama
Valla ben görüyorummm o gün bugun muKızlar bi bakar mısınız regle 2-3 gün kaldı awox marka test ile yaptım
Aşkım doğru söyle nolur gerçekten gördün müValla ben görüyorummm o gün bugun mu
Evettt görünüyor gayet sabah ilk idrarla tekrarla bebegimAşkım doğru söyle nolur gerçekten gördün mü
Offf ağlayacağım ya negatif çıkarsa yineEvettt görünüyor gayet sabah ilk idrarla tekrarla bebegim
En iyi testlerden biri ama yine de birkaç gün koyulasmayi takip etOfff ağlayacağım ya negatif çıkarsa yineawox yalancı pozitif veriyo mu duydun mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?