Adete 3 gün hala hamilelik

minigim3456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
383
126
23
28
öncelikle merhaba kızlar adetime 3 var göğüslerim şiş alt karnım şiş şeffaf akıntım var bu ay eşimle sıkı çalışma yaptık adete 3 gün kala idrar testi 4 dakikada silik çıktı hayalet gibi yani sizce varmı şimdiden teşekkür ederim 🥰😘

Eklentiler

• IMG_7208.webp
    IMG_7208.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 446
test kaç dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi? bir beta hcg verin 2 günde bir tekrar verin artış hızına bakın her 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artması gerek. etrafınıza duyurmadan önce artış hızını takip edin. bu süreçte ağır kaldırmayın bitki çaylarından ananastan vs uzak durun uzanma eğilme gibi hareketleri dikkatli yapın. var gibi gözüküyor umarım hayırlısıyla güzel haberler alırsınız🌺

test kaç dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi? bir beta hcg verin 2 günde bir tekrar verin artış hızına bakın her 48 saatte bir yaklaşık 2 kat artması gerek. etrafınıza duyurmadan önce artış hızını takip edin. bu süreçte ağır kaldırmayın bitki çaylarından ananastan vs uzak durun uzanma eğilme gibi hareketleri dikkatli yapın. var gibi gözüküyor umarım hayırlısıyla güzel haberler alırsın

Yaaa canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayalet çizgi 4 dakika sonra çıktı son 1 dakika kala yani herşey teste göre 5 dakika içinde oldu geçen sene bebeğimin kalbi durmuştu 12 haftalıktı şimdi çok korkuyorum acaba varmı belirti gösterir mi 3 gün var adetime ama belirtilerim kasık ağrısı batması sık idrar bel ağrısı alt karın şişiliği göğüslerim büyüdü arada sızlıyor o kadar çok istiyorum Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok konuştum kusura bakmayın çok teşekkür ederim 😍

Yaaa canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayalet çizgi 4 dakika sonra çıktı son 1 dakika kala yani herşey teste göre 5 dakika içinde oldu geçen sene bebeğimin kalbi durmuştu 12 haftalıktı şimdi çok korkuyorum acaba varmı belirti gösterir mi 3 gün var adetime ama belirtilerim kasık ağrısı batması sık idrar bel ağrısı alt karın şişiliği göğüslerim büyüdü arada sızlıyor o kadar çok istiyorum Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok konuştum kusura bakmayın çok teşekkür ederim 😍

Dünden beri folibol kullanıyorum canım ilk kez başıma böyle geliyor bugün 4 tane test yaptım 5 dakika içinde hepsi silik çıktı umarım vardır hüsrana uğramak istemiyorum Allah razı olsun senden yardımcı olduğun için canım benim

öncelikle merhaba kızlar adetime 3 var göğüslerim şiş alt karnım şiş şeffaf akıntım var bu ay eşimle sıkı çalışma yaptık adete 3 gün kala idrar testi 4 dakikada silik çıktı hayalet gibi yani sizce varmı şimdiden teşekkür ederim 🥰😘
Ay benim de böyleydi adete 3 gün kala ve şuan 7.haftamdayım, inşallah senin de öyledir hemen kan verip netleştir🌸

Back
X