- 25 Kasım 2022
- 45
- 20
- 3
- 22
- Konu Sahibi betldmrbs01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden siyah beyaz?
Bu sonuç kaç dakika sonra çıktı?Bu testi sabah ilk idrarımdan sonra yaptım artımed marka çok silik çizgi çıktı öğleden sonra başka marka ile yaptım freely marka ve bebetime ikiside negatifti adetime 3 gün var çok kafam karıştı
İlk beş dakika içinde çıktı beklemiş test değil yaniBu sonuç kaç dakika sonra çıktı?
Artımedin hassasiyeti yüksek, bana da adete 3 gün kala silik çizgi göstermişti, başka bir erken gebelik testi yaptığımda negatif görmüştüm, siz yarın tekrar bi test yapın bence, eğer gebelik varsa koyulaşacaktır, artımedin sahte çizgi gösterdiğini de duydum çok fazla kişiden o yüzden kesin bir şey söylemek zorİlk beş dakika içinde çıktı beklemiş test değil yani
Şimdi prodictor early de yaptım oda negatif artımed iki gün üst üste silik çizgi göstermişti başka marka negatif gösteriyor hayırlısı olsunArtımedin hassasiyeti yüksek, bana da adete 3 gün kala silik çizgi göstermişti, başka bir erken gebelik testi yaptığımda negatif görmüştüm, siz yarın tekrar bi test yapın bence, eğer gebelik varsa koyulaşacaktır, artımedin sahte çizgi gösterdiğini de duydum çok fazla kişiden o yüzden kesin bir şey söylemek zor
Şimdi prodictor early de yaptım oda negatif artımed iki gün üst üste silik çizgi göstermişti başka marka negatif gösteriyor hayırlısı olsunArtımedin hassasiyeti yüksek, bana da adete 3 gün kala silik çizgi göstermişti, başka bir erken gebelik testi yaptığımda negatif görmüştüm, siz yarın tekrar bi test yapın bence, eğer gebelik varsa koyulaşacaktır, artımedin sahte çizgi gösterdiğini de duydum çok fazla kişiden o yüzden kesin bir şey söylemek zor
birde sabah ilk idrarla yapmak lazımmış galibaArtımedin hassasiyeti yüksek, bana da adete 3 gün kala silik çizgi göstermişti, başka bir erken gebelik testi yaptığımda negatif görmüştüm, siz yarın tekrar bi test yapın bence, eğer gebelik varsa koyulaşacaktır, artımedin sahte çizgi gösterdiğini de duydum çok fazla kişiden o yüzden kesin bir şey söylemek zor
Evet sabah ilk idrarla daha kesin sonuç alırsınızŞimdi prodictor early de yaptım oda negatif artımed iki gün üst üste silik çizgi göstermişti başka marka negatif gösteriyor hayırlısı olsun
birde sabah ilk idrarla yapmak lazımmış galiba
TeşekkürlerEvet sabah ilk idrarla daha kesin sonuç alırsınız
Artımedin sürekli yalancı pozitif çıkaran bi testi var bu ondan olabilir belki. Freely güvenilir diyorlar ama.Bu testi sabah ilk idrarımdan sonra yaptım artımed marka çok silik çizgi çıktı öğleden sonra başka marka ile yaptım freely marka ve bebetime ikiside negatifti adetime 3 gün var çok kafam karıştı
Bilmiyorum iki gün üst üste yaptım erken gebelik testini ikiside silik çıktı heralde onları erken saate yaptığım için mi artık bilmiyorum diğer markaları öğleden sonra yaptım çokta idrar sayılmaz su içersiniz de şeffaf gelir ya o şekildeydi idrarım diğer markalarda yaptığım daArtımedin sürekli yalancı pozitif çıkaran bi testi var bu ondan olabilir belki. Freely güvenilir diyorlar ama.
Sabah ilk idrarla yapılan her zaman daha iyi ama test guvenilirligini bilemiyorum. Sonuc istediginiz gibi gelismistir umarimBu testi sabah ilk idrarımdan sonra yaptım artımed marka çok silik çizgi çıktı öğleden sonra başka marka ile yaptım freely marka ve bebetime ikiside negatifti adetime 3 gün var çok kafam karıştı