Adete 3 gün kala farklı marka test

betldmrbs01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
45
20
3
22
Bu testi sabah ilk idrarımdan sonra yaptım artımed marka çok silik çizgi çıktı öğleden sonra başka marka ile yaptım freely marka ve bebetime ikiside negatifti adetime 3 gün var çok kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_1712.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 368
İlk beş dakika içinde çıktı beklemiş test değil yani
Artımedin hassasiyeti yüksek, bana da adete 3 gün kala silik çizgi göstermişti, başka bir erken gebelik testi yaptığımda negatif görmüştüm, siz yarın tekrar bi test yapın bence, eğer gebelik varsa koyulaşacaktır, artımedin sahte çizgi gösterdiğini de duydum çok fazla kişiden o yüzden kesin bir şey söylemek zor

Şimdi prodictor early de yaptım oda negatif artımed iki gün üst üste silik çizgi göstermişti başka marka negatif gösteriyor hayırlısı olsun

Şimdi prodictor early de yaptım oda negatif artımed iki gün üst üste silik çizgi göstermişti başka marka negatif gösteriyor hayırlısı olsun
birde sabah ilk idrarla yapmak lazımmış galiba

Bu testi sabah ilk idrarımdan sonra yaptım artımed marka çok silik çizgi çıktı öğleden sonra başka marka ile yaptım freely marka ve bebetime ikiside negatifti adetime 3 gün var çok kafam karıştı
Artımedin sürekli yalancı pozitif çıkaran bi testi var bu ondan olabilir belki. Freely güvenilir diyorlar ama.

Artımedin sürekli yalancı pozitif çıkaran bi testi var bu ondan olabilir belki. Freely güvenilir diyorlar ama.
Bilmiyorum iki gün üst üste yaptım erken gebelik testini ikiside silik çıktı heralde onları erken saate yaptığım için mi artık bilmiyorum diğer markaları öğleden sonra yaptım çokta idrar sayılmaz su içersiniz de şeffaf gelir ya o şekildeydi idrarım diğer markalarda yaptığım da

Su tüketimi, marka hassasiyeti, bir önceki idrarın ne zaman yapıldığı gibi faktörler sonucu çok etkiliyor.
4 saat öncesi itibariyle suyu azaltın deniyor, tabi bu sıcaklarda ne kadar mümkün orası da ayrı..
O yüzden en sağlıklısı testi sabah yapmak.
Bir de markaların hassasiyetleri çok değişiyor. İnsan farklı markalarla da deneyip emin olmak istiyor biliyorum ama mümkünse bir marka seçip iki günde bir o marka ile test yapmaya devam ederek koyulaşmayı takip edin.
Koyulaşıyorsa her şey yolundadır, silikleşip kaybolursa kimyasal bir gebelik hızla başlayıp sonlanmış olabilir. Ben de geçtiğimiz ay early predictor ile silik bir çizgi yakalamıştım ancak üç gün sonra kaybolmuştu. Kimyasal geçirmişim.

Sabah ilk idrarla yapılan her zaman daha iyi ama test guvenilirligini bilemiyorum. Sonuc istediginiz gibi gelismistir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…