- 15 Mart 2023
- 217
- 81
- 28
- 26
- Konu Sahibi yogurtpuding
Adetime 3 gün var erken gebelik testini gece diğerini sabah ilk idrarla yaptım gebelik var mı sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence yarın kan verinAdetime 3 gün var erken gebelik testini gece diğerini sabah ilk idrarla yaptım gebelik var mı sizce ?
Eki Görüntüle 3464265
Yarın sağlık ocağında vereceğim umarım vardırbence yarın kan verin
inşallah güzel sonuçlar alırsınız burda paylaşın olur mu bende yarın verince paylaşayım inşallah hamileyizdirYarın sağlık ocağında vereceğim umarım vardır
Tabiki paylaşırım inşallah güzel sonuçlar alırızinşallah güzel sonuçlar alırsınız burda paylaşın olur mu bende yarın verince paylaşayım inşallah hamileyizdir![]()
inşallahTabiki paylaşırım inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Sabah giderim büyük ihtimalle çok merak ediyorum çünküinşallahkaçta gidiceksiniz kan vermeye
Sabah giderim büyük ihtimalle çok merak ediyorum çünkü![]()
İnşallah insan gerçekten hevesleniyorbende sabah 9 10 gibi gidicem inşallah hayırlısı olur yüksek değerler görürüz
![]()
evet maalesefİnşallah insan gerçekten hevesleniyor![]()
tammmay bana da haber edinn
Beta kaç çıktı acaba?Pozitif canım hayırlı olsun
benim negatifti 2.39 çıktı 2 kere 4 gün arayla lekeyle başlayan regl oldum 2 gün leke bugün tamamen söküldüm döngünün 50. günü geldi ilk defa bu kadar gecikmem oldu duphaston içtim pcos var bu arada niye böyle oldu bu ay anlamadım
Hamileyim ilk verdiğim kan sonucu beta 126 çıktı
İlk gün 126 üç gün sonra 365 çıktıBeta kaç çıktı acaba?