• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 3 gün kala gebelik testime bakar mısınız

Gebelik testi çok net görünmüyor ama bi bulanıklık mı var ikinci çizgide
Bulanıklık var evet ya ya sıcaktan bozuldu ya da fazla geldi idrar örneği .. zaten bedensel olarak belirtide yok bakalım hayırlısı artkk bu testlerede güvenmiyorum fazla aslında böyle kıpkırmızı görmeden inanamam bi kere silik çıktı cunku haziran ayında cok umutlanmıstım

Kızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_7327.webp
    IMG_7327.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_7328.webp
    IMG_7328.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_7323.webp
    IMG_7323.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 147
Kızlar regle 4 gün var. Gözle pembe çizgi daha net görünüyor ama burada kalite düşüyor. Days doctor marka. Genelde yalancı pozitif diyorlar ama. Bakabilir misiniz?
Ben gördüm silik bir çizgi var ama bu markanın güvenilirliğini bilmiyorum canım laboquick bence en guvenilir olan en düşük seviyeyi bile algılıyor ve awox çok güvenilir diyorlar insallah poztiftir canim🤲

Bende gördüm ikinci cizgiyi canım ama gebelik testlerine güvenim zayıf bence elinde test varsa tam 24 saat sonra tekrarla baktın daha belirgin çizgi o zaman kan verirsin ♥️

Bende çizgi gördüm gibi ama adet gününü bekle bence olmazsan kan ver en temizi bu testler yanıltabiliyor

Bugün tekrar test yaptınız mı acaba 🌸 benim de lh testi bu şekilde çıktı çünkü ama gebelik için yarını bekliyorum bugün dpo 10 du benim
Yapmadım bugün testim kalmadı yanımda getirmiştim izne geldik kayınvalideme burdada almak canım istemedi zaten negatiftir diye düşünüyorum cunku benımde dpo 11 nedense hiç umudum yok reglim gelcek gibi hissediyorum yarın benim batta , yalnız bugün bari olmayım diye dua ettim mevlid kandili diye değerlendirmek istedim benim gibi tüm evlat isteyelerede 🤲🏻 bide şunu düsünütorum lh bence hamile bile olsak acaba yüksek cıkmayabilir mi hani pik gibi cıkmasada gebelik olanilirmi bugün buna benzer bi öenek araştırdım ama genelde pcsu flan olanların hamile kalınca lh ları yüksek cıktıgnı gördüm

Yapmadım bugün testim kalmadı yanımda getirmiştim izne geldik kayınvalideme burdada almak canım istemedi zaten negatiftir diye düşünüyorum cunku benımde dpo 11 nedense hiç umudum yok reglim gelcek gibi hissediyorum yarın benim batta , yalnız bugün bari olmayım diye dua ettim mevlid kandili diye değerlendirmek istedim benim gibi tüm evlat isteyelerede 🤲🏻 bide şunu düsünütorum lh bence hamile bile olsak acaba yüksek cıkmayabilir mi hani pik gibi cıkmasada gebelik olanilirmi bugün buna benzer bi öenek araştırdım ama genelde pcsu flan olanların hamile kalınca lh ları yüksek cıktıgnı gördüm
Allah dualarımızı kabul etsin 🤲🏻 lh konusu çok karmaşık bence bi kesinliği yok bilimselliği de yok da işte insan bi umut diyor

Arkadaşlar reglden öncekş günlerde böyle aniden gelen beyaz akıntınız oluyomu? Benim böyle ani bi şekilde dururken ayakta beyaz akıntım geliyor iki gündür ?

Uygulamadan takip ediyorum da yumurtlama günü 20 ağustostu ama onlara da tam güven olmuyor bilememdim o yüzden
Benimde o haftaydı canım ben tek gün perşembe gübü çatlamıştı galiba 21 inde ovulasyon ile takip ettim bende şuan olsa bile bencede erken ama biraz daha bekle regl gelmediği sürece umut var

Back
X